Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Vaga
Arkadaşlar bir ürün var 1049 tl vergiyle 1300 bu etkinlikle alırsam veriyor mu 1000 tl

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Ahmet Taşlıova
Arkadaşlar bir ürün var 1049 tl vergiyle 1300 bu etkinlikle alırsam veriyor mu 1000 tl
1000 TL kredi kampanya sepetinizdeki fiyatı vergi hariç 1000 TL ve üzeri ise sıkıntı yok hocam..
Ürünün linkini atarsanız teyit edeyim yaklaşık 1 saat kadar once yeni 1000 TL tanımlandı bana..

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Vaga
1000 TL kredi kampanya sepetinizdeki fiyatı vergi hariç 1000 TL ve üzeri ise sıkıntı yok hocam..
Ürünün linkini atarsanız teyit edeyim yaklaşık 1 saat kadar once yeni 1000 TL tanımlandı bana..
Hocam Şuan hiçbir hesabıma tanımlamadı müşteri hizmetlerine yazıyorum bu etkinlik yeni tur başlıyaca ona katılın dedi bende bilmiyordum benim içina tanımlarmısın yazdım şuan bekliyorum amacım şuan ilk etkinlikten aldığım ürünü vergisiyke aldığım fiyattan satıp gelen kredi ile monitör kolu almak. Öneriniz var mı al sat için ?

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Ahmet Taşlıova
Hocam Şuan hiçbir hesabıma tanımlamadı müşteri hizmetlerine yazıyorum bu etkinlik yeni tur başlıyaca ona katılın dedi bende bilmiyordum benim içina tanımlarmısın yazdım şuan bekliyorum amacım şuan ilk etkinlikten aldığım ürünü vergisiyke aldığım fiyattan satıp gelen kredi ile monitör kolu almak. Öneriniz var mı al sat için ?
Dostum selamlar,
İşyerimizdeki satış datamızdan çektiğim ürünlerin linklerini aşağıya belirtiyorum. Son 2-3 yılda iç ve dış müşteri odaklı satışını yaptığımız ürünler bunlar... İçlerinden sen seçim yaparsın, kategori bazlı oluşturdum umarım işini görür. Biraz uzun bir liste oldu yalnız :D

KLAVYELER
MOUSE
MOUSE PAD

ODA CREATIVE

PC SARF MALZEME & MASAÜSTÜ CREATIVE

CAR CREATIVE

OTHER
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada Temu nun ara ara önerdiği bir kredi iade kampanyası var arkadaşlar, size de gelmiştir veya yakın zamanda görüntülenecektir.
Kampanya hakkında kısa özet geçeyim... Bu kampanyada maksimum 510 TL kredi iadesi oluyor. Fakat 2 noktaya özellikle dikkat edin. Birincisi vereceği kredileri 7 gün boyunca taksitle ve günde 1 kez olacak şekilde veriyor. İkincisi kampanyadan faydalanmak için 9-12 saatlik bir süre sınırı veriyor ve kullanmadığınız takdirde uzun süre tekrar sunmuyor (Genelde 45 günde 1 sunuyor..) Üçüncüsü forumda revaçta olan al-sat tarzı ürünleri bu kampanya ürün listesinde görüntülemeniz neredeyse çok çok nadir. Ve sonuncu olarak Tanımladığı bu krediyi taksitlerle verdiği halde belli bir süre sonra kullanmak iseniz otomatik olarak siliniyor. Ben pek tercih etmiyorum ama uygun gören arkadaşlara bilgilendirme amaçlı paylaşmak istedim.
İyi forumlar,

Ekler

• b427d040-b17e.jpeg
    b427d040-b17e.jpeg
    177.2 KB · Hit: 13
  • 8c8e742b-41ee.jpeg
    8c8e742b-41ee.jpeg
    116 KB · Hit: 11
Son düzenleme:

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Vaga
Dostum selamlar,
İşyerimizdeki satış datamızdan çektiğim ürünlerin linklerini aşağıya belirtiyorum. Son 2-3 yılda iç ve dış müşteri odaklı satışını yaptığımız ürünler bunlar... İçlerinden sen seçim yaparsın, kategori bazlı oluşturdum umarım işini görür. Biraz uzun bir liste oldu yalnız :D

KLAVYELER
MOUSE
MOUSE PAD

ODA CREATIVE

CAR CREATIVE

OTHER

Bu arada Temu nun ara ara önerdiği bir kredi iade kampanyası var arkadaşlar, size de gelmiştir veya yakın zamanda görüntülenecektir.
Kampanya hakkında kısa özet geçeyim... Bu kampanyada maksimum 510 TL kredi iadesi oluyor. Fakat 2 noktaya özellikle dikkat edin. Birincisi vereceği kredileri 7 gün boyunca taksitle ve günde 1 kez olacak şekilde veriyor. İkincisi kampanyadan faydalanmak için 9-12 saatlik bir süre sınırı veriyor ve kullanmadığınız takdirde uzun süre tekrar sunmuyor (Genelde 45 günde 1 sunuyor..) Üçüncüsü forumda revaçta olan al-sat tarzı ürünleri bu kampanya ürün listesinde görüntülemeniz neredeyse çok çok nadir. Ve sonuncu olarak Tanımladığı bu krediyi taksitlerle verdiği halde belli bir süre sonra kullanmak iseniz otomatik olarak siliniyor. Ben pek tercih etmiyorum ama uygun gören arkadaşlara bilgilendirme amaçlı paylaşmak istedim.
İyi forumlar,
hocam öncelikle teşekkür ederim ama benim al sat için almam gereken ürün lazım kendime almak için değil onuda ne alabilirim diye düşünüyorum ? bu attığınız etkinlikte hepsini alınca toplamını kullanabiliyoruz mu acaba ?

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Ahmet Taşlıova
hocam öncelikle teşekkür ederim ama benim al sat için almam gereken ürün lazım kendime almak için değil onuda ne alabilirim diye düşünüyorum ? bu attığınız etkinlikte hepsini alınca toplamını kullanabiliyoruz mu acaba ?
Hocam listeledigim o ürünlerin biz de zaman içinde satışlarını yaptığımız için sizinle paylaştım yani içlerinde tercih kısmı pek tabi sizin..1000 TL kampanyasında listeledigim ürünlerin hemen hemen tamamına denk gelebilirsiniz ama sorunuzun son kısmını tam anlamadım?

KingDeViL

80+ Bronze

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Vaga
Hocam listeledigim o ürünlerin biz de zaman içinde satışlarını yaptığımız için sizinle paylaştım yani içlerinde tercih kısmı pek tabi sizin..1000 TL kampanyasında listeledigim ürünlerin hemen hemen tamamına denk gelebilirsiniz ama sorunuzun son kısmını tam anlamadım?
Hocam, sorunun son kısmını yanlış yazmışım. Yazılanları okurken ilk videonuzu izledim. Bu arada, ilk kampanyaya katıldım. Şimdi 1000 TL verecek, ama şu an içerdeyim. Tekrar aynı kampanyanın gelmesi gerekiyor. Aynı ürünü al-sat yaparak üçüncü kez kampanya gelirse, yazdığınız taktik ile istediğim ürünü alıp devam ettirmeyi düşünüyorum. Eğer gelmezse, direkt monitör kolunu alacağım. Umarım olur, şimdiden teşekkür ederim.

Hocam, bu kampanya ne kadar sürede bir yenileniyor? Hocam gümrük hakkınızı nasıl takip ediyorsunuz aylık 5 paket hakkımız var örnek veriyorum ayın sekizinci geldi ürün ben nasıl bileceğim gümrükten geçen ayın sonuna mı geçti bu ayın başındamı ona göre paket hakkımız değişiyor.

burakxsrn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Burak azgın
Dostum selamlar,

KLAVYELER
MOUSE
MOUSE PAD

ODA CREATIVE

CAR CREATIVE

OTHER

İyi forumlar,
bu kampanyada kurallar nedir hocam

rain619

80+
bir tc üzerine ayda en fazla 5 paket olmak üzere paket başı max 1050 tl olacak şekilde sipariş verebiliyoruz değil mi?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,548
İsim
Diyarhan
İlk wincredit alışverişimde önceden yaptığım sepeti alabildim. 2. Alışveriş de bir türlü yapamadım wincredit sayfasından seçmemi istiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,168
Üyeler
169,682
Son üye
cmal
Top Bottom