TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

wincredit 1000 sekmesinden alirken vergisiz hali en az 1000tl olmali diye biliyorum. Muhtemelen 1000TL altinda siparis verdiniz ve jeton kismi tam dolmadi.

Bende katildim bu arada dikkat edin, elimi attigim yerde kaos cikiyor
Hocam 1000tl yeterli mi az önce biraz kurcaladım verdiğim siparişi iptal ettim ve jetonları geri aldı 50 jeton lazım şuan. Ve ilk siparişe özel 10 jeton vermişti onu da geri aldı. Sepetimde 1000tllik ürün var yaptığım matematiğe göre ilk sipariş jetonu olan 10u verirse %4 olan jeton iadesi ile tam 1000tllik sipariş yeterli oluyor çünkü.

emeğine sağlık

Hocam 1000tl yeterli mi az önce biraz kurcaladım verdiğim siparişi iptal ettim ve jetonları geri aldı 50 jeton lazım şuan. Ve ilk siparişe özel 10 jeton vermişti onu da geri aldı. Sepetimde 1000tllik ürün var yaptığım matematiğe göre ilk sipariş jetonu olan 10u verirse %4 olan jeton iadesi ile tam 1000tllik sipariş yeterli oluyor çünkü.
o kadar detay bilmiyorum maalesef bende ilk defa yaptim

Hocam selamlar, sipariş iptalinde kampanyada sunulan 1000 TL kredi hediyesi de doğal olarak iptal oluyor. Ancak tekrar kampanya sayfasından ürün seçip vergi hariç 1000 TL lik sepeti oluşturduğunuzda ödeme yapmadan önce kampanya sayfasının en üstünde +10 jeton ifadesi var mı dikkat edin eğer yoksa kampanyanın yenilenmesini bekleyip sipariş verin çünkü bazen bu tip durumlarda sadece %4 jeton iadesi verir ve +10 jeton vermediği için alışverişinizi tamamlarsanız 1200 jetona tamamlamayıp 1190 jetonda bırakır ve bu durumda cebinizden tekrar bi alışveriş yapmanız gerekecektir..

Hocalarım öncelikle iyi günler dilerim. Temudan ilk siparişimi dün verdim, ardından şansa bu foruma denk geldim. Bi wincredite bakayım dedim ve çarktan 1000tl kredi iadesi geldi. Satın almış olduğum çantanın da aynısı vardı ve ödeme ekranına gittiğimde sipariş onaylandığında temu size şunların garantisini sunar sekmesi yanında 1000tl kredi yazıyordu o ekranı ss almadım maalesef. Bunun üzerine sipariş etmiş olduğum çantayı iptal ederek biraz daha pahalıya wincredit sekmesinden aldım. Daha önceki mesajlarda arkadaşlar kredi tanımlanmasının ürün kargoya verildiğinde gerçekleştiğinden bahsetmiş fakat ben siparişi oluşturduktan sonra kredi hakkında her hangi bir sekme göremedim mailime de kredi hakkında bilgi gelmedi. Wincredit sayfasında da jeton kazandım ve şöyle bi ekran var. Sipariş kargolandığında 1000tl kredi tanımlanacak mı yoksa 1000tl kredi alabilmek için göndermiş olduğum ssteki jeton kısmını tamamlamak mı gerekiyor aydınlatabilirseniz sevinirim.

Hocam selamlar gönderdiğiniz ss deki görüntüye göre kampanya sayfasından alışveriş yapmışsınız fakat alışveriş tutarınız vergi hariç 1000 TL altında olduğundan jetonu 3000 e tamamlamayıp küsuratlı bırakmış dolayısıyla 1000 TL kredi tanımlaması bu durumda oluşmaz.. Fakat siz önceki alışverişinizi iptal edip kampanya sayfasından tekrar alışveriş yapmışsınız ve anladığım kadarıyla vergi hariç 1000 TL sepet alışverişi yaptığınızı belirtmişsiniz ama dikkat edin iptal ettiğiniz alışverişte kampanya gereği 10 jeton artı olarak kendisi verir. Dolayısıyla siz iptal etmenizi ardından yaptığınız alışverişte size artı 10 jetonu tekrar tanımlamış mıydı? Eğer 2. alışverişinizde bu 10 jetonu vermedi ise jeton toplamı doğal olarak 3000 e tamamlanmaz çünkü 1000 TL vergi hariç alışverişten 40 jeton verir ve 10 jeton da kendisi verir ise toplamda 50 jeton alırsınız 3000 jetonu tamamlamış olursunuz...

beyler sipariş geçtim 1000 tl kredi veriyor de mi gönderdikten sonra yoksa yalan mı

Az önce başıma bir şey yaşadım. Bir ürünümün 1 parçası eksik geldi. Parçayı talep etme seçeneğini bulamadım. İade et kısmına tıkladığımda bütün ürünü göndermem gerekiyordu sanırım. Bende biraz kurcalarken yani canlı desteğe bağlanmak isterken üründe eksik parça var seçeneği olmadığından ürünü almadım seçeneğine tıkladım. Direk 1600tl bakiye olarak geri geldi ve eğer ürün gelirse hediyemiz olsun gibi otomatik mesaj geldi.

Bende tekrar uğraşıp canlı desteğe bağlandım. Yanlışlıkla ürünü almadığım seçeneğine bastığımı ve ücret geri geldiğini belirttim. Sonra ürünün resmini ve eksik parçayı işaretledim. Bana bunu bildirdiğiniz için teşekkür ederim, iade etmenize gerek yok felan dedi. Ne oldu şimdi anlamadım. Ürün bende mi kadı ? Halbuki aldım ama 1 parça eksik sadece. Sonra bir sıkıntı çıkar mı acaba.. Bir de bunu yazıyorum ama başkaları da deneyip kötüye kullanır mı diye de düşünmedim değil.

Az önce başıma bir şey yaşadım. Bir ürünümün 1 parçası eksik geldi. Parçayı talep etme seçeneğini bulamadım. İade et kısmına tıkladığımda bütün ürünü göndermem gerekiyordu sanırım. Bende biraz kurcalarken yani canlı desteğe bağlanmak isterken üründe eksik parça var seçeneği olmadığından ürünü almadım seçeneğine tıkladım. Direk 1600tl bakiye olarak geri geldi ve eğer ürün gelirse hediyemiz olsun gibi otomatik mesaj geldi.

Bende tekrar uğraşıp canlı desteğe bağlandım. Yanlışlıkla ürünü almadığım seçeneğine bastığımı ve ücret geri geldiğini belirttim. Sonra ürünün resmini ve eksik parçayı işaretledim. Bana bunu bildirdiğiniz için teşekkür ederim, iade etmenize gerek yok felan dedi. Ne oldu şimdi anlamadım. Ürün bende mi kadı ? Halbuki aldım ama 1 parça eksik sadece. Sonra bir sıkıntı çıkar mı acaba.. Bir de bunu yazıyorum ama başkaları da deneyip kötüye kullanır mı diye de düşünmedim değil.
Hocam sıkıntı olmaz site bazen böyle kıyak yapıyor kötüye kullanım olmaz çünkü her siparişte geçerli olmuyor bu durum şansa bala diyeyim ve sadece ilk iade için geçerli bu iade şekli

Hocam sıkıntı olmaz site bazen böyle kıyak yapıyor kötüye kullanım olmaz çünkü her siparişte geçerli olmuyor bu durum şansa bala diyeyim ve sadece ilk iade için geçerli bu iade şekli
Anladım saolasın. Bana saçma geldi yalnız. Ürün gelmedi seçeneğine basar basmaz para geri geldi. Bir araştırma bir işlem felan olmalı bence. Hatta siteye teslim aldığım bilgisi düştü. Sistemin kargosu teslim edildiği halde kargomu almadım seçeneğine tıklatması garip geldi. Neyse güzel bir hediye almış bulunduk.

Kötü amaç şöyle kullanılır benim 7-8 hesabım var mesela. Hepsiyle 1 kere iadeye izin verirlerse hoş olmaz. Umarım adres taraması felan yapıyorlardır.

Bunu silsen iyi olur daha önce kötüye kullanan çok oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,346
Üyeler
184,618
Son üye
mehmethocam
Geri