Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Thadox

80+ Bronze
Şuanda yeni yasa çıkmıştı Şuanda temudan sipariş versem gelirmi? Param yanarmı
Konu sahibi valhalla reis bununla ilgili açıklama yaptı dilersen biraz geri gidip okuyabilirsin. Özetle sorun yok alışverişini rahatlıkla yapabilirsin.

KingDeViL

80+ Bronze
Bu konuyu takip ediyorlar sanırım. Kargolarım depolarda beklemede diyordum hepsi uçağa binmiş geliyor :D

Ayrıca gözümü açar açmaz yeni sipariş verdim. Birazdan yine çark gelecek yine ürün alacağım. Bence sıkıntı çıkmayacak ürünler rahatça geçecektir. Ben sadece multimetre almıştım ondan şüpheleniyorum. Ölçü aletleri ile ilgili bir şey okumuştum kanunda. Takılırsa belki o takılır.

shaonly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Murat Yalçın
3 tane siparişim 2 nisandan sonra uçaktan indi gümrükten geçti bugünde teslim edildi sorun yaşanmıyor

Mehm3t

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
PC donanım
Bana veripmiyor artık 3 hesapta geliyordu şuan 1 haftayı geçti tık yok tekrar aktif etmenin bir yolu yokmu acaba

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Ahmet Taşlıova
merhaba iyi günler bu 5 sipariş limitimiz var ya aylık o ne zaman sıfırlanıyor acaba direkt ay yenilenince mi yoksa ilk sipariş verdiğimiz tarihe göre mi ben geçen ay 5 hakkımı da kullandım ilk alışverişimi 11 mart da yapmıştım yani 11 nisanda mı yine 5 gümrük hakkım tanımlanacak yoksa 1 nisana girdiğimiz için zaten tanımlandı mı cevaplarsanız sevinirim🙏🏻
Son siparişinizi verdiğiniz tarihten 30 gün sonrasını baz alın basit mantıkla.. Ama emin olmak isterseniz 6.siparisinizi vermeye çalışın temu o an sizi uyaracak alışınıza izin vermeyecek ve size ....tarihten itibaren alabilirsiniz...diye mesaj görüntüleyecek işte o zaman net tarihi öğrenmiş olursunuz:)

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Ahmet Taşlıova
Şuanda yeni yasa çıkmıştı Şuanda temudan sipariş versem gelirmi? Param yanarmı
Konuya dair son sayfalarda hem benim hem de diğer arkadaşların yazdıklarını okuyun anlarsınız:)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu konuyu takip ediyorlar sanırım. Kargolarım depolarda beklemede diyordum hepsi uçağa binmiş geliyor :D

Ayrıca gözümü açar açmaz yeni sipariş verdim. Birazdan yine çark gelecek yine ürün alacağım. Bence sıkıntı çıkmayacak ürünler rahatça geçecektir. Ben sadece multimetre almıştım ondan şüpheleniyorum. Ölçü aletleri ile ilgili bir şey okumuştum kanunda. Takılırsa belki o takılır.
Yok sıkıntı olmaz ölçü aletleri geçiyor bikac tane aldım hepsi geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
ece
Son siparişinizi verdiğiniz tarihten 30 gün sonrasını baz alın basit mantıkla.. Ama emin olmak isterseniz 6.siparisinizi vermeye çalışın temu o an sizi uyaracak alışınıza izin vermeyecek ve size ....tarihten itibaren alabilirsiniz...diye mesaj görüntüleyecek işte o zaman net tarihi öğrenmiş olursunuz:)
ya ben farkli tc ler kullanarak siparis verdim 2 hesaptan aliyorum birde o yuzden uyari vermiyor amazon destegine baglanip sordugumda her ayin ilk gunu sifirlaniyor haklariniz denildi bilmiyorum yolda gelecek olan kargom var farkinda olmadan verdim 6 oluyor o paketimle umarim takilmaz gumruge daha alacagim seylerde var emin olsam siparis gececegim

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Ahmet Taşlıova
ya ben farkli tc ler kullanarak siparis verdim 2 hesaptan aliyorum birde o yuzden uyari vermiyor amazon destegine baglanip sordugumda her ayin ilk gunu sifirlaniyor haklariniz denildi bilmiyorum yolda gelecek olan kargom var farkinda olmadan verdim 6 oluyor o paketimle umarim takilmaz gumruge daha alacagim seylerde var emin olsam siparis gececegim
Hocam ben cevabı temu ya göre vermiştim size.. Fakat siz amazon dediniz sanırım.. Bi karışıklık olmasın:) Yakın zamanlarda Amazon dan bireysel yurtdisi alışverişi yapmadığım için süreç ve isleyislerine vakıf değilim üzgünüm..

Marsia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Doğan
Hocam ben cevabı temu ya göre vermiştim size.. Fakat siz amazon dediniz sanırım.. Bi karışıklık olmasın:) Yakın zamanlarda Amazon dan bireysel yurtdisi alışverişi yapmadığım için süreç ve isleyislerine vakıf değilim üzgünüm..
Bu temu ne kazanıyo ya 😄. Geliyo ürün 600 TL'ye iade alıyorum 450 tl. Bi sonraki siparişim 150 tl. 😄 Vergisini ödüyoruz vergiden iade alıyoruz. Bi sonrakinde vergide ödemiyorum. Ne yaşıyo bunlar. Nasıl olursa olsun döviz girsin yetermi diyolar ne diyolar. Öyle bişeyki artık kendimi kötü hissetmeye başladım 🤣

OrkunJJ

80+ Silver
Bu temu ne kazanıyo ya 😄. Geliyo ürün 600 TL'ye iade alıyorum 450 tl. Bi sonraki siparişim 150 tl. 😄 Vergisini ödüyoruz vergiden iade alıyoruz. Bi sonrakinde vergide ödemiyorum. Ne yaşıyo bunlar. Nasıl olursa olsun döviz girsin yetermi diyolar ne diyolar. Öyle bişeyki artık kendimi kötü hissetmeye başladım 🤣
20 dolara sattığı şeyi 2-3 dolara mal ediyorlar. Sence kazanmasa bu kadar kampanya vs. uğraşıp satmaya çalışır mı?

Marsia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Doğan
20 dolara sattığı şeyi 2-3 dolara mal ediyorlar. Sence kazanmasa bu kadar kampanya vs. uğraşıp satmaya çalışır mı?
Hayır sıkıntı şurda aldığı vergi ödemesindende kazanç sağlıyor mu? Çünkü ürüne para ödemiyoruzki. Vergisini dahi iade aliyoruz 😄

OrkunJJ

80+ Silver
Hayır sıkıntı şurda aldığı vergi ödemesindende kazanç sağlıyor mu? Çünkü ürüne para ödemiyoruzki. Vergisini dahi iade aliyoruz 😄
Vergisi nasıl iade oluyor hocam ya ben hiç bilmiyorum temunun sistemini
AJ159 Pro almak istiyorum da vergiyle beraber 1700'e geliyor pahalı diye almıyorum

Top Bottom