Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Palo DAYI 👑

80+ Platinum

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Ahmet Taşlıova
Desenize yanlış yoldayız diye :D Ama yol yanlışta olsa o kadar gelmişken geri dönmek istemiyorum ya. Şimdi bana 50 kuruş verecek tahminen ondan sonra da 25 kuruş verir ondan sonra da 25 kuruş verip bitirir demi?
Bi müddet sonra bildiğin tüm küfürleri ederek pes edeceksin bana güven :)

Palo DAYI 👑

80+ Platinum
o figürler 3d yazıcıda basılmıs hep degılmı ben genelde kasa içine koyuyoryum ama plastıkse erıyebılır belki @Alyx

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,019
İsim
Murat
Megatron biraz eksik kalmış gibi. Lego figürü gibi olmuş sanki
Mesaj otomatik birleştirildi:

o figürler 3d yazıcıda basılmıs hep degılmı ben genelde kasa içine koyuyoryum ama plastıkse erıyebılır belki @Alyx
çoğu plastik enjeksiyon üretimi oluyor 3d yazıcı figüre daha denk gelmedim temuda

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Ahmet Taşlıova
Vallaha hocam konu hakkında bir bilginiz varmıdır, aklımdan geçen şey acaba gümrükden geçerken açıp bakıyolarmı ama öyle olsa adabıyla açıp bakarlar diye düşünüyorum kargo sırasında da oluşacabilecek bir hasar değil gibi
Bilindik ürünlere bakmıyorlar gümrükte... Yabancı gördükleri tanımadıkları ürünlerin paket içeriklerine bakıyorlar.. Net olarak biliyorum çünkü biraderimin eşi İstanbul gümrük müdürlüğünde yönetici konumunda... Ama Ajazz konusunda aynı user aynı T.C sürekli alım yapıyorsa ya mükerrer alım mı var ya da Ajazz diye başka bişey mi ülkeye sokuyorlar gibisinden bakmış olabilirler, tabi tahmini bir bilgi..

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,019
İsim
Murat
direkt ateşe tutunca bile azcık deforme oluyo kasa içinde hiçbir şey olmaz ben de kasaya koyuyorum

Palo DAYI 👑

80+ Platinum
bu arada arac ıcı ambıyans isteyen varsa ben bundan aldım fakat araca degılde masanın kenarlarına kullandım güzel oldu aydınlatması ne cok fazla ne cok az tam arac için kullanmalık gözü yormuyor 7 renk mevcut bır tane modu var sırayla renklerı degısıyor dıgerlerı sabıt mavı acarsan mavı yanar kırmızı acarsan kırmızı yanar misali
vıdeom vardı bır konuda bulursam atarım şimdi

direkt ateşe tutunca bile azcık deforme oluyo kasa içinde hiçbir şey olmaz ben de kasaya koyuyorum
iyi ozaman güzel

Son düzenleme:

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,019
İsim
Murat
bu arada arac ıcı ambıyans isteyen varsa ben bundan aldım fakat araca degılde masanın kenarlarına kullandım güzel oldu aydınlatması ne cok fazal ne cok az tam arac için kullanmalık gözü yormuyor 7 renk mevcut bır tane modu var sırayla renklerı degısıyor dıgerlerı sabıt mavı acarsan mavı yanar kırmızı acarsan kırmızı yanar misali
vıdeom vardı bır konuda bulursam atarım şimdi

iyi ozaman güzel
araç içi multimedya lazım bana en az 10" ama temuda daha denk gelmedim aliexpressde daha çok var o tarz şeyler

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Ahmet Taşlıova

Palo DAYI 👑

80+ Platinum
araç içi multimedya lazım bana en az 10" ama temuda daha denk gelmedim aliexpressde daha çok var o tarz şeyler
onlara hıc bakmadım valla bu arada vıdeoyu buldum burda hava aydınlıktı vıdeoyu cekerken perdeyı cekıp oyle vıdeo almıstım gecede vıdeodakınden 1-2 tık daha fazla verıyor aydınlatmayı

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,019
İsim
Murat
yorumlar hiç iç açıcı gelmedi şahsen

onlara hıc bakmadım valla bu arada vıdeoyu buldum burda hava aydınlıktı vıdeoyu cekerken perdeyı cekıp oyle vıdeo almıstım gecede vıdeodakınden 1-2 tık daha fazla verıyor aydınlatmayı

klavye ve farelerimiz aynı :) kasadaki pixel led ekranı nerden aldın güzelmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,199
Üyeler
172,795
Son üye
kimsin06
Top Bottom