hangi satıcı?birebir aynı ürün videodaki ile
Mesaj otomatik birleştirildi:
şu satıcıda baska ürünler yokmu satıcı lınkını atabılırmısın sana zahmet
hangi satıcı?birebir aynı ürün videodaki ile
şu satıcıda baska ürünler yokmu satıcı lınkını atabılırmısın sana zahmet
direk satıcı bu megatronla optimusu alıcam gibihangi satıcı?
Bi müddet sonra bildiğin tüm küfürleri ederek pes edeceksin bana güvenDesenize yanlış yoldayız diyeAma yol yanlışta olsa o kadar gelmişken geri dönmek istemiyorum ya. Şimdi bana 50 kuruş verecek tahminen ondan sonra da 25 kuruş verir ondan sonra da 25 kuruş verip bitirir demi?
Megatron biraz eksik kalmış gibi. Lego figürü gibi olmuş sanki
çoğu plastik enjeksiyon üretimi oluyor 3d yazıcı figüre daha denk gelmedim temudao figürler 3d yazıcıda basılmıs hep degılmı ben genelde kasa içine koyuyoryum ama plastıkse erıyebılır belki @Alyx
Bilindik ürünlere bakmıyorlar gümrükte... Yabancı gördükleri tanımadıkları ürünlerin paket içeriklerine bakıyorlar.. Net olarak biliyorum çünkü biraderimin eşi İstanbul gümrük müdürlüğünde yönetici konumunda... Ama Ajazz konusunda aynı user aynı T.C sürekli alım yapıyorsa ya mükerrer alım mı var ya da Ajazz diye başka bişey mi ülkeye sokuyorlar gibisinden bakmış olabilirler, tabi tahmini bir bilgi..Vallaha hocam konu hakkında bir bilginiz varmıdır, aklımdan geçen şey acaba gümrükden geçerken açıp bakıyolarmı ama öyle olsa adabıyla açıp bakarlar diye düşünüyorum kargo sırasında da oluşacabilecek bir hasar değil gibi
iyi ozaman güzeldirekt ateşe tutunca bile azcık deforme oluyo kasa içinde hiçbir şey olmaz ben de kasaya koyuyorum
araç içi multimedya lazım bana en az 10" ama temuda daha denk gelmedim aliexpressde daha çok var o tarz şeylerbu arada arac ıcı ambıyans isteyen varsa ben bundan aldım fakat araca degılde masanın kenarlarına kullandım güzel oldu aydınlatması ne cok fazal ne cok az tam arac için kullanmalık gözü yormuyor 7 renk mevcut bır tane modu var sırayla renklerı degısıyor dıgerlerı sabıt mavı acarsan mavı yanar kırmızı acarsan kırmızı yanar misali
vıdeom vardı bır konuda bulursam atarım şimdi
iyi ozaman güzel
Benim kayıtlı listemde aşağıdaki ürün var ama almadım şahsen...Düşünürseniz...araç içi multimedya lazım bana en az 10" ama temuda daha denk gelmedim aliexpressde daha çok var o tarz şeyler
onlara hıc bakmadım valla bu arada vıdeoyu buldum burda hava aydınlıktı vıdeoyu cekerken perdeyı cekıp oyle vıdeo almıstım gecede vıdeodakınden 1-2 tık daha fazla verıyor aydınlatmayıaraç içi multimedya lazım bana en az 10" ama temuda daha denk gelmedim aliexpressde daha çok var o tarz şeyler
yorumlar hiç iç açıcı gelmedi şahsen
klavye ve farelerimiz aynıonlara hıc bakmadım valla bu arada vıdeoyu buldum burda hava aydınlıktı vıdeoyu cekerken perdeyı cekıp oyle vıdeo almıstım gecede vıdeodakınden 1-2 tık daha fazla verıyor aydınlatmayı
Pc Ortamlarınızı Atın (2025)
araba posterlerinin linki varmı hocam Kendim matbaa da bastırıp çerçevelettim özel yapım tanesi 175 lira gibi bir fiyata geldi neredeyse bedava denebilir (4k istediğiniz resim bulup 50 liraya çıktı alabilirsiniz boyut A3) 1736691614 iyi olur bencede boyle fazla toz toplar birde tabloları...forum.donanimarsivi.com