Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Ahmet Taşlıova

Palo DAYI 👑

80+ Platinum
@KingDeViL hocam bu arada bir ürününüz 2 pakete ayrıldı demiştiniz peki o iki paket ayni andami yola çıktı yani demek istediğim wincreditte 1000 tl vermesi için ürünlerin kargolanması gerekiyorya hani o ikiye bölünme olayi nerde gerçekleşti eğer kargolanip Çin hava alanında bölünüdüyse değişen bisey yok ama biri kargolanip digeri daha sonra kargolandi ve size sadece biri kargolandiginda 1000 Tl verdiyse bende ona göre ön sipriste olarak görünen ve sipris geçmek istediğim ürünu alicam belki oda bölünür çünkü ön sipris uzarsa 1000 tl almam geçikecek

burakxsrn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Burak azgın
Ben ekrana 2.5 - 3k para ödedim. Çalışmıyorken ekranda dikine çizgiler gözüküyordu. 2k geri ödeme aldım. Bana 1k ya gelmiş oldu. Bedava.. :) Benim ekranın dokunmatik özelliği de var.

Artık gümrük sınırının üstünde bu ekranlar.
Alıntıyı görüntüle

Aldığımda video çekmiştim. Aida64 gösterge ile wallpaper engine programını arka arkaya çalıştırmıştım. Hem efekt hem gösterge şeklinde.
temuda aıda64pcs yazıyor senin dediğin olmuyor mu

Palo DAYI 👑

80+ Platinum

Oguz...

80+ Bronze
@KingDeViL hocam bu arada bir ürününüz 2 pakete ayrıldı demiştiniz peki o iki paket ayni andami yola çıktı yani demek istediğim wincreditte 1000 tl vermesi için ürünlerin kargolanması gerekiyorya hani o ikiye bölünme olayi nerde gerçekleşti eğer kargolanip Çin hava alanında bölünüdüyse değişen bisey yok ama biri kargolanip digeri daha sonra kargolandi ve size sadece biri kargolandiginda 1000 Tl verdiyse bende ona göre ön sipriste olarak görünen ve sipris geçmek istediğim ürünu alicam belki oda bölünür çünkü ön sipris uzarsa 1000 tl almam geçikecek
örn:araba topuzu vardı ön sipariş onu temin edip veriyorlar kargolandıktan sonra 1000tlyi

Palo DAYI 👑

80+ Platinum
örn:araba topuzu vardı ön sipariş onu temin edip veriyorlar kargolandıktan sonra 1000tlyi
Yani paket ayrılsa bile en son ürününde kargolanmasi lazim anladigim Kadarıyla peki bu ön sipris tahmini ne zaman kargolaniyor

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,019
İsim
Murat
Eyvah eyvah...
Dostum dozu azalt ruh sağlığın için bak ciddiyim... Hepimiz biliyoruz alışverişin sınırı yoktur, bi süre sonra alışveriş bağımlısı olursun farkına varmadan...
bağımlılığımı durduran bir şey var. ay sonu gelecek olan kredi kartı ekstresi....

Palo DAYI 👑

80+ Platinum
izlemlerince ürünler tedarik edildikten yaklaşık 2-3 saat içinde paketleniyor 5 saate kadar kargoalnıyor
İşte o kargolanma süreci ne kadar sürecek genelde hep 2 gün sonra kargolanip 1000 Tl krediyi veriyor ama ön sipris uzun sürecek olursa 1000tlyi almam ve haliyle wincrediti tekrar döndürmem uzayacak

Palo DAYI 👑

80+ Platinum

Oguz...

80+ Bronze
İşte o kargolanma süreci ne kadar sürecek genelde hep 2 gün sonra kargolanip 1000 Tl krediyi veriyor ama ön sipris uzun sürecek olursa 1000tlyi almam ve haliyle wincrediti tekrar döndürmem uzayacak
winkredit engeç 72 saatte yatıcak yazısı var alışveriş yaptıktan sonra çıkan pop-upta
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ac

AcIklamada yazan o sekilde fakat arkadas kendi ürününün hdmi kablo ile kullanıldığını ve bu ürünun usbile kullanildigini görüp yapilamayacagini anlamış olabilir belki
type-c eğer tam kullanımlıysa hdmi gibi kullanılabiliyor aslında
Mesaj otomatik birleştirildi:

örnek olarak type-c dpi girişi işi görüyor laptopta benim

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yılgın At
Döngüyü bozmamak için alışveriş yapar hale geldik. Son siparişi verip uygulamayı silip 2 hafta sonra tekrar indirsek döngü devam eder mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,380
Üyeler
172,823
Son üye
ferit ferdinat
Top Bottom