Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

@valhalla hocam 60 jeton için iptal iade yapıp x6 jeton yapmak sorun çıkartıyor mu
O konu çok net değil.. Kampanya fraud u iptale odaklanıyor ama bu yöntemde iptal değil lag dediğimiz kampanya gecikimi var, test sonuçlarını net olarak almadığımız için yanlış bilgiyle yanıltmak istemem..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleYaw bende niye boyle oldu 12 siparislik urun vardi sepetimde
Aramıza hosgeldin tebrikler 😀

O konu çok net değil.. Kampanya fraud u iptale odaklanıyor ama bu yöntemde iptal değil lag dediğimiz kampanya gecikimi var, test sonuçlarını net olarak almadığımız için yanlış bilgiyle yanıltmak istemem..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aramıza hosgeldin tebrikler 😀
Sizdede mi ayni sorun var hocam

60 jeton için 10larca iptal ettim sorun olmuyor. Hatta 10dk önce yenilenen bir hesabımdaki wincredit yine 60 jetonda kaldı :D

Arkadaşlar ben ilk discount777 denedim pek ic açıcı indirimler vermedi yuzde 30 u gecmedi bile sonra claimcredite katıldım wincredit çıkmıyor diyr şimdi bu claimcredit denen şey her gün girip almamiz gerek ama ilkini aldim sonraki 6 saat sonra diyor ben onu 10 saat sonra felan alsam olur mu aldıkça mi geri sayım yapıyor kullanan biri bilgilendirebilir mi teşekkür ederim şimdiden

Okudum hocam yan hesabima verdi etkinligi tam fiyattan birsey alip baslatayim mi yoksa ana hesabima tekrar gelir mi sizce
Wincredıt ten sipariş iptaliniz yoksa normalde birkaç gün içinde geliyor fakat Temu yaz kampanya dönemi revizyonu nedeniyle mevcut olan kampanyaları yakın zamanda yenileyecegini ilettiği için garanti verir diyemiyorum çünkü yavaş yavaş kampanya bölgelerinden (orta Asya orta Avrupa ortadogu bölgeleri gibi..) wincredit başta olmak üzere birçok kampanyayı mevcut halleriyle teklif etmeyi geri çekmeye başladığına dair bilgiler almaya başladık.. Tavsiyem diğer hesaplarınızda tanımlı ise wincredit e oradan yürümenizdir..

Wincredıt ten sipariş iptaliniz yoksa normalde birkaç gün içinde geliyor fakat Temu yaz kampanya dönemi revizyonu nedeniyle mevcut olan kampanyaları yakın zamanda yenileyecegini ilettiği için garanti verir diyemiyorum çünkü yavaş yavaş kampanya bölgelerinden (orta Asya orta Avrupa ortadogu bölgeleri gibi..) wincredit başta olmak üzere birçok kampanyayı mevcut halleriyle teklif etmeyi geri çekmeye başladığına dair bilgiler almaya başladık.. Tavsiyem diğer hesaplarınızda tanımlı ise wincredit e oradan yürümenizdir..
Bu kampanyayı revize edecekler diyordun verdiği ödülü yükseltecek mi yoksa düşürecekmi atıyorum 1000 ise 1250 mi yapacak yoksa 500 mü yapacak gibisinden

Benim hesabima surekli oluyor kredimi bitirince geri geliyor iptalim degil iadem var fazlada bir siparis edecegim sey yok aslinda 11 siparis sonra finish verecegim

Merhabalar dostlar,
Temu alışveriş sitesinin biz tüketicilere sunduğu 1000 TL kredi kampanyası başta olmak üzere, çok benzeri kampanyaları da kapsayacak şekilde, (Ürün bazında değil - kampanyaları bazında...) ortak paylaşımlarımızın yer almasını umduğum konu başlığını oluşturuyorum.
Başka bir arkadaşımızın açtığı konu başlığındaki konudan bağımsız olarak tekrar vurgulamak isterim ki bu başlıkta Temu nun tüketiciler için uygulayageldiği indirim-kupon-ücretsiz alışveriş imkanı vb. opsiyonları içeren bilgilendirmeler yer alacaktır, yani ürün veya ürünler bazında bir başlık değildir.
Bugün saat 11.30 sularında (daha önceden gelen talepler üzerine...) hızlıca oluşturduğum Youtube video linkini aşağıda paylaşıyorum.
Eksisi artısıyla, fazlası azıyla, bildiğim araştırdığım ve dilimin döndüğünce, emin olduğum uygulama şekilleriyle başta 1000 TL kredi kampanyası olmak üzere diğer kampanyalarına da kısa kısa değinmeye çalıştım. Videoda da ilettiğim üzere video profesyonel youtuber video kesinlikle değildir, amatör ruhla olabildiğince kısa vadede profesyonelce hazırlanmaya gayret edilmiş tamamen organik içerikli bir info destek paylaşım videosudur.
Zaman içerisinde sizlerin katılımıyla güncelleneceğini, gelişeceğini ve hepimize daha fazla fayda-maliyet artısı sağlayacağını umuyor,
İyi forumlar diliyorum, iyi seyirler...

sağol hocam

Arkadaşlar ben ilk discount777 denedim pek ic açıcı indirimler vermedi yuzde 30 u gecmedi bile sonra claimcredite katıldım wincredit çıkmıyor diyr şimdi bu claimcredit denen şey her gün girip almamiz gerek ama ilkini aldim sonraki 6 saat sonra diyor ben onu 10 saat sonra felan alsam olur mu aldıkça mi geri sayım yapıyor kullanan biri bilgilendirebilir mi teşekkür ederim şimdiden
Hergün için tanımlanan claimcredit i tanımlandığı 24 saat içinde almalısınız süre geçmesi durumunda o günkü kupon hakkınız yanacaktır...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,073
Üyeler
173,127
Son üye
fikogc
Geri