patlicansahibi
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Ne oldu hocam aj179pronun ahvali. valla kutuda yazan yazana.Benim bugün teslim edilecek kutuda yazanı söylerim. En dış paketteki kargo etiketleri olmayacak.
Ne oldu hocam aj179pronun ahvali. valla kutuda yazan yazana.Benim bugün teslim edilecek kutuda yazanı söylerim. En dış paketteki kargo etiketleri olmayacak.
Eski laptop pilleri.pilleri nerden ne kadara aldın ?
Eski laptop pilleri.
Lazım olunca şuradan alıyorum.
![]()
Aspilsan INR18650A28 3.7 V 2800 mAh Li-ion Şarj Edilebilir Pil Fiyatları ve Özellikleri
Aspilsan INR18650A28 3.7 V 2800 mAh Li-ion Şarj Edilebilir Pil en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
18650 Pilleri kullanırken dikkatli olun , herhangi bir projede kullandıktan sonra bataryanın ve pillerin olduğu kısmı iyi izole etmelisiniz. Ayrıca çoğunlukla laptop bataryalarında İCR pil kullanılır , bu pilleri de yüksek gerilimli projelerde kullanmanızı önermem motor vb. çok bayılıyor INR pil grubunu kullanabilirsiniz.pilleri nerden ne kadara aldın ?
30 dakika önce teslim edildi. O kadar mouse aldım. Bu en kötü gelendi. Savaştan çıkmıştı. İçerisine göçmüş ama mouse zarar gelmemiş. Siyah olanı almıştım. Söylediğin gibi farklı yazıyor. Arka kısımda Hep 179Pro yazıyor ama ön kısımda 179, 159 kafalarına göre yazmışlar. Mouse tipi 179Pro ama dongle 8K.Ne oldu hocam aj179pronun ahvali. valla kutuda yazan yazana.
Hocam ergonomik yapısı nasıl ele iyi oturuyormu30 dakika önce teslim edildi. O kadar mouse aldım. Bu en kötü gelendi. Savaştan çıkmıştı. İçerisine göçmüş ama mouse zarar gelmemiş. Siyah olanı almıştım. Söylediğin gibi farklı yazıyor. Arka kısımda Hep 179Pro yazıyor ama ön kısımda 179, 159 kafalarına göre yazmışlar. Mouse tipi 179Pro ama dongle 8K.
Şuanda şarj oluyor ama 159'a göre daha rahat kavranıyor.Hocam ergonomik yapısı nasıl ele iyi oturuyormu
159apex prodan daha iyi sağ elime oturuyor benimHocam ergonomik yapısı nasıl ele iyi oturuyormu
Hocam 212X0.6 ne kadar yapıyor212 lira olarak görünüyorucuzunu bulursam alacam bulamazsam bunu alacam artık
199 dan aşağısını hiç görmedim.Hocam 212X0.6 ne kadar yapıyorwincredit ile 120 liraya geliyor ya işte gözünü sevim
![]()
159apex prodan daha iyi sağ elime oturuyor benim
Güzel bende 3 apex var satarım ozaman biyuk ihtimal.Şuanda şarj oluyor ama 159'a göre daha rahat kavranıyor.
Şarjlı tornavidaya takıp bu hafta bir dünya mobilya montajladım. Saatlerce çalışıp mdfyi zorlanmadan deliyor18650 Pilleri kullanırken dikkatli olun , herhangi bir projede kullandıktan sonra bataryanın ve pillerin olduğu kısmı iyi izole etmelisiniz. Ayrıca çoğunlukla laptop bataryalarında İCR pil kullanılır , bu pilleri de yüksek gerilimli projelerde kullanmanızı önermem motor vb. çok bayılıyor INR pil grubunu kullanabilirsiniz.
Orion markasını da öneririm uygun fiyatlı ben çoğunlukla o modeli kullanıyorum.Şarjlı tornavidaya takıp bu hafta bir dünya mobilya montajladım. Saatlerce çalışıp mdfyi zorlanmadan deliyorKüçük klavye süpürgeme de taktım. Artanları da temudan powerbank kutusu alıp ona taktım işte.
hocam hangi şarjlı vida vaar sizde temudan mıŞarjlı tornavidaya takıp bu hafta bir dünya mobilya montajladım. Saatlerce çalışıp mdfyi zorlanmadan deliyorKüçük klavye süpürgeme de taktım. Artanları da temudan powerbank kutusu alıp ona taktım işte.
Yok bim veya tekzenden aldım. Maestro mu neydi yeşil olan. Kendi pillerini söküp 2 tane 18650 pil ve 2s bms devresi ile yeniden tasarladımhocam hangi şarjlı vida vaar sizde temudan mı