BixiBlake
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 10,624
Bana taksit taksit veriyorBenim 1800 tek seferde hesaba yatttı.
Alıntıyı görüntüle
Bana taksit taksit veriyorBenim 1800 tek seferde hesaba yatttı.
Alıntıyı görüntüle
Araç doğru 1:8 büyük model. Hayırlı olsun. Benimki de bugün felan kargoya verilir. Bir an önce gelse de yapıp duvara assam artık.@KingDeViL Böyle bir şey geldi. Ama herhangi bir yerinde ölçü birimi yazmıyor. O yüzden 65 cm'lik olup olmadığını anlayamadım.
Alıntıyı görüntüle
Duvara asmak için bunların çerçeve tarzı görsellerini gördüm. Sizde mi o şekilde asıyorsunuz?Araç doğru 1:8 büyük model. Hayırlı olsun. Benimki de bugün felan kargoya verilir. Bir an önce gelse de yapıp duvara assam artık.
Aliexprestekini iptal edeyim bari. Zaten göndermeyip 1 hafta bekletip sonra iptal ediyorlar.
Bu arada küçük olan modelin ücret iadesini yaptılar. Araç bende kaldı. 3k bakiye + araba Allah bereket versin.
Tasarımlarını kardeşim yapıyor, reklamcıdan çıktılarını alıp çerçeve yaptıracağım. Hazır olarak trendyolda felan satılıyor 1500tl civarı.Duvara asmak için bunların çerçeve tarzı görsellerini gördüm. Sizde mi o şekilde asıyorsunuz?
Kesinlikle almayın. Facebook gruplarında 800 900 e assur markasının bataryasız makinaları var batarya olarak da yenilenmiş batarya alırsınız 2 katı performans.Bugün bunlar karşıma çıktı. Kaliteli ürünlere benziyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Arkadaş haklı. temudan alınmaz o ürünler. Türkiye piyasasında aynı fiyata daha iyi performans temin edebilirsiniz.Kesinlikle almayın. Facebook gruplarında 800 900 e assur markasının bataryasız makinaları var batarya olarak da yenilenmiş batarya alırsınız 2 katı performans.
Dandikse almayalım o zaman. Dedim ben alır bataryayı kendim yenilerim ama gücü felan yetersizse işime yaramaz. 1 tane daha buldum gerçi makitaya benziyor 500nm tork felan diyor ama bataryasız geldiğinden almadım.Kesinlikle almayın. Facebook gruplarında 800 900 e assur markasının bataryasız makinaları var batarya olarak da yenilenmiş batarya alırsınız 2 katı performans.
Bu kırmızı F1'in linkini bulamadım. Temu'dan aldıysanız linkini paylaşabilir misiniz?Tasarımlarını kardeşim yapıyor, reklamcıdan çıktılarını alıp çerçeve yaptıracağım. Hazır olarak trendyolda felan satılıyor 1500tl civarı.
Bu şekilde asacağım ben.
Sadece arabayı da asabilirsin.
Alıntıyı görüntüle
O resimi örnek olarak attım. Orjinal Lego markalı Alfa Romeo F1 aracı o. Onun tıpkısının aynısı aliexpreste var çakma olarak fakat 7k fiyatı. Uygulamalarda 4e 5e satanları görmüştüm.Bu kırmızı F1'in linkini bulamadım. Temu'dan aldıysanız linkini paylaşabilir misiniz?
Wincreditte çıkıyorsa bu ürünlerden birini alıp , yenilenmiş batarya ile kullanabilirsin öyle iş görür.Dandikse almayalım o zaman. Dedim ben alır bataryayı kendim yenilerim ama gücü felan yetersizse işime yaramaz. 1 tane daha buldum gerçi makitaya benziyor 500nm tork felan diyor ama bataryasız geldiğinden almadım.