TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

@KingDeViL Böyle bir şey geldi. Ama herhangi bir yerinde ölçü birimi yazmıyor. O yüzden 65 cm'lik olup olmadığını anlayamadım.

Alıntıyı görüntüle
Araç doğru 1:8 büyük model. Hayırlı olsun. Benimki de bugün felan kargoya verilir. Bir an önce gelse de yapıp duvara assam artık.

Aliexprestekini iptal edeyim bari. Zaten göndermeyip 1 hafta bekletip sonra iptal ediyorlar.

Bu arada küçük olan modelin ücret iadesini yaptılar. Araç bende kaldı. 3k bakiye + araba Allah bereket versin.

Son düzenleme:
Araç doğru 1:8 büyük model. Hayırlı olsun. Benimki de bugün felan kargoya verilir. Bir an önce gelse de yapıp duvara assam artık.

Aliexprestekini iptal edeyim bari. Zaten göndermeyip 1 hafta bekletip sonra iptal ediyorlar.

Bu arada küçük olan modelin ücret iadesini yaptılar. Araç bende kaldı. 3k bakiye + araba Allah bereket versin.
Duvara asmak için bunların çerçeve tarzı görsellerini gördüm. Sizde mi o şekilde asıyorsunuz?

Duvara asmak için bunların çerçeve tarzı görsellerini gördüm. Sizde mi o şekilde asıyorsunuz?
Tasarımlarını kardeşim yapıyor, reklamcıdan çıktılarını alıp çerçeve yaptıracağım. Hazır olarak trendyolda felan satılıyor 1500tl civarı.
Bu şekilde asacağım ben.
Sadece arabayı da asabilirsin.
1746704014294.webp

Bugün bunlar karşıma çıktı. Kaliteli ürünlere benziyor.
1746707144424.webp

1746707171919.webp

1746707219851.webp

Bugün bunlar karşıma çıktı. Kaliteli ürünlere benziyor.
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Kesinlikle almayın. Facebook gruplarında 800 900 e assur markasının bataryasız makinaları var batarya olarak da yenilenmiş batarya alırsınız 2 katı performans.

Kesinlikle almayın. Facebook gruplarında 800 900 e assur markasının bataryasız makinaları var batarya olarak da yenilenmiş batarya alırsınız 2 katı performans.
Arkadaş haklı. temudan alınmaz o ürünler. Türkiye piyasasında aynı fiyata daha iyi performans temin edebilirsiniz.

Dandikse almayalım o zaman. Dedim ben alır bataryayı kendim yenilerim ama gücü felan yetersizse işime yaramaz. 1 tane daha buldum gerçi makitaya benziyor 500nm tork felan diyor ama bataryasız geldiğinden almadım.

Tasarımlarını kardeşim yapıyor, reklamcıdan çıktılarını alıp çerçeve yaptıracağım. Hazır olarak trendyolda felan satılıyor 1500tl civarı.
Bu şekilde asacağım ben.
Sadece arabayı da asabilirsin.
Alıntıyı görüntüle
Bu kırmızı F1'in linkini bulamadım. Temu'dan aldıysanız linkini paylaşabilir misiniz?

Bu kırmızı F1'in linkini bulamadım. Temu'dan aldıysanız linkini paylaşabilir misiniz?
O resimi örnek olarak attım. Orjinal Lego markalı Alfa Romeo F1 aracı o. Onun tıpkısının aynısı aliexpreste var çakma olarak fakat 7k fiyatı. Uygulamalarda 4e 5e satanları görmüştüm.

Benim aldığımın kırmızı rengi daha açık fakat buda stokta kalmamış.
1746713458710.webp

Aliexpreste Ferrari ve redbull çakması bile var fakat hep gümrük sınırını aşıyor.
1746713691332.webp

1746713763317.webp

Temu destek kısmında ürün isteyin kısmı var oraya bunların linkini atayım belki Temu'ya eklerler.

Son düzenleme:
beyler şimdi size bır sorum olucak ben tek şparıste 2 ürün alıcam bırı kara yolu ile gelicek diye yazıyor diğer ürünse normal . Normal üründe tek paket halınde kara yolu ılemı gelır yoksa paketı 2 ye bölüp biri kara yolu biri uçaklamı gelir ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,093
Üyeler
173,930
Son üye
hski34
Geri