TinerciAlper
80+ Gold
Dahası
fiyat düzenlemesinden alın hocam paranızı birde memnun musunuz deneyimlediniz mi malzeme kalitesi nasıl635 TL almıştım 1 hafta önce geldi kutusunda duruyor
Bende 634 tl görünüyor. Size özel bir kupon ya da promosyon olabilir mi ?
Hocam sistem alsam montaj yapicam hiç kullanmadim. Bekliyor kutusunda bugün yarın montaj yaparimfiyat düzenlemesinden alın hocam paranızı birde memnun musunuz deneyimlediniz mi malzeme kalitesi nasıl
hocam sizden haber bekliyorum ona göre alacağım en azından malzeme kalitesini yorumlarmısınızHocam sistem alsam montaj yapicam hiç kullanmadim. Bekliyor kutusunda bugün yarın montaj yaparim
@Bünyamina x123 kule tipi soğutucumu almak mantıklı yoksa bunumu? aradaki fiyat farkı çok az. işlemci i312100f şuan olursa ileride i5 12400f olacak demiştim önceden
Açıkçası güven vermedi almadım ya görüntü olacak diye alacağım sıvı kaçırsa sistem çöp olacak
kule tipi al sıvı kaçırma pompa bozulma gibi durumlar için kafan rahat olsun( bu sıvı soğutma modeli için diyorum birileri yine Arctic liquid freezer III diye yorumlar yanlış bilgilendirmeden uyarı yeriz )@Bünyamina x123 kule tipi soğutucumu almak mantıklı yoksa bunumu? aradaki fiyat farkı çok az. işlemci i312100f şuan olursa ileride i5 12400f olacak demiştim önceden