Neler Yeni

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

arnold34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Atakan
Arkadaşlar 159p pro modelini almıştım normalde ancak USB dongle standa gömülüymüş bana ayrı olması lazım bu yüzden 159p modelinide sipariş verdim sizce pro modelini iptal etmeli miyim 720 TL gibi bir şeye gelmişti yoksa gelince satabilirmiyim bunu

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ahmet
Arkadaşlar 159p pro modelini almıştım normalde ancak USB dongle standa gömülüymüş bana ayrı olması lazım bu yüzden 159p modelinide sipariş verdim sizce pro modelini iptal etmeli miyim 720 TL gibi bir şeye gelmişti yoksa gelince satabilirmiyim bunu
iptal etme sakın gelince satarsın ben 1 saatte sattım

Mysteri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Hasan
Ama fiyat düşmüyor verdiği kupon 70 TL şaka gibi .d 1600 küsür oluyor

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
berkay
Eğer almak isteyen olursa ben 1400 TL'ye bırakabilirim elimde 3 tane olacak 2 beyaz 1 siyah
Hocam 750 TL aldığınız ürünü neredeyse %100 kâr ile satmak ne kadar mantıklı biraz daha cûzi miktarlar söyleyerek alamayan arkadaşlara yardımcı olabilirsiniz

yaman..k

80+ Silver
Ürün geldi apex ile arasında hiç bir fark yok sadece apexin docku ekranlı diyebilirim. Kalite vb. farkı yok.

Mysteri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Hasan
İlk mesajda belirtilen linklerin hiçbirisi bende çalışmadı hocam, uygulamayı indirdim fakat indirim yapmadı. Dün gece uygulamayı sildim bugün instagramda dolaşırken şans eseri reklam karşıma çıktı, ona tıkladım, uygulamayı indirdim ve ürünü satın aldım.
Hocam en fazla ne kadara düştü mouse ?

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
883
İsim
Sercan GÖKALP
Hocam 750 TL aldığınız ürünü neredeyse %100 kâr ile satmak ne kadar mantıklı biraz daha cûzi miktarlar söyleyerek alamayan arkadaşlara yardımcı olabilirsiniz
Ben bu ürünleri alıp satmak için temin ettim zaten ki piyasa fiyatı zaten şu an bu neredeyse herkes aynı fiyata satıyor ama siz diğer arkadaşlara çok yardımcı olmak istiyorsanız alabildiğiniz kadar hesaptan alıp cüzi miktarlara satabilir ya da dağıtabilirsiniz. He bir de ne kadar mantıklı diye sormuşsunuz Bence aşırı derecede mantıklı sonuçta biz zor durumda olan birine bir şey pahalıya satmaya çalışmıyoruz bu zevk ve keyif işi

Samu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kenan Fetheden
Az kullanılmış apex ile 0 pro takas yapmak isteyen var mı.Bende pro var

Top Bottom