❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Mobil internet, yararlanılmadı, çark nadiren geliyo, ilk tikladigimda fiyat 103 (play store atmadan önceki sayfa)
Browser verilerini sil, uçak moduna al biraz bekle falan IP resetlensin, abuk subuk böyle yöntemler deneyince oluyor bazen, çarkın her seferinde gelmesi lazım, doğru reset yapmıyorsun demeki süreci

Bir hesaptan bir tane alabilirsin diye biliyorum
iki tane ekleyebildim 1k küsür bi fiyata geliyordu, dedim sıkıntı falan çıkar aldım 1 tane, sonunda be
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

baya basit şekilde anlattım :D hala nasıl yapamıyorsunuz :D
5 6 tane farklı cihazla denedim moruk, onlarca başka hesap açtım sonunda patlattık

91.sayfada görselli bir yorum var ben birebir yapıp aldım. daha önce temu kullandı isen 92.sayfa son mesajda temu çerez silme ve tekrar yükleme ile nasıl alındığını söylüyor. krediyi bilmiyorum. 733tlye geliyor bu hali ile bedava.
hpcam krediyi kullanırsam yüksek ihtimalle 100 200 tl gibi bi fiyat ödemişi olucam gayet iyi.

Merhaba kısa süre önce mouseum bozulduğu için yeni mouse araştırmıştım. Fakat f/p bir şey bulamamıştım. Bu ajz159 pro hoşuma gitmişti ama 1.5k tl vergi dahil pahalı gelmişti bu yüzden sepette bırakıp uygulamayı silmiştim.

Temuyu normalde sevmem heryerden kupon çıkıyor saçma reklam yapıyorlar diye.

Ama 3 gün sonra, instagram da baktığım mouse 100 tl olarak reklamı çıktı ,yalandır büyük ihtimalle diye düşündüm ama şansımı denedim işe yaradı sonuç olarak.

Almak istediğiniz bir ürün varsa şansınız deneyin baya ucuza alırsınız belki. Daha çok bilgilendirme konusu bu ,o yüzden link eklemiyom sadece bu üründe geçerli değil .
HOCAM ACABA URUN GELDİMİ
benimde karşıma cıktı bende aldım

159p veya 159pro modellerinde şarj için standı kullanmadan da şarj edilebiliyor mu acaba sadece kablo ile ?

1738430200858.jpeg

Bir telefondan daha mı alsam ya da buna stok mu beklesem?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,711
Üyeler
185,154
Son üye
Draven25
Geri