Hocam siz kullanmıyorsanız ben kullanabilir miyim?Bu şekilde görüyor musun instagram linkinden gidince, fiyat yerinde '???' Yazması önemli
Hocam siz kullanmıyorsanız ben kullanabilir miyim?Bu şekilde görüyor musun instagram linkinden gidince, fiyat yerinde '???' Yazması önemli
Aynen hocam ben de laptopta p kullanıyorum masaüstünde apex laptopu taşırken standı da taşıyacak değilim o yüzden kablo ile şarj oluyor denedim.Teşekkürler hocam. P olan modelini hediye edecektim de yanında taşırken stand falan ile uğraşmaz fazla yer kaplamasından dolayı o sebepten sormuştum.Kablo ile basitçe şarj oluyorsa çok iyi.
nasıl oldu hocam anlatır mısın3 farklı telefon,50 den fazla hesap sonucunda ben de alabildim. Herkese tesekkurler.
TC den 5 sipariş gecmediysen sorun olmazArkadaşlar gümrük beyanı bilgileri gönderildi ne demek takip bilgisinde bu yazıyor yapmam gereken bir şey var mı?
O ne demek anlamadım?TC den 5 sipariş gecmediysen sorun olmaz
??? yazıyor ama sonra yine 900 lü 1000li fiyatlara çıkıyorBu şekilde görüyor musun instagram linkinden gidince, fiyat yerinde '???' Yazması önemli
Facebook reklamdan aldım Instagram bende de öyleydi??? yazıyor ama sonra yine 900 lü 1000li fiyatlara çıkıyor
Şimdi 100e düşürdüm ama bu cihazdan sipariş verdiniz diyor. Eve gidince 10 yıllık telefonları çıkartıcam raftan.Facebook reklamdan aldım Instagram bende de öyleydi