UnderGoin
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 726
reis bana hi.ç reklam cıkmıyor instadaBanada mikrofon ve stand çıkıyor
reis bana hi.ç reklam cıkmıyor instadaBanada mikrofon ve stand çıkıyor
reis bana hi.ç reklam cıkmıyor instada
Bunun linki var mı dostum tek bir mikrofon mu sabit
Oyun kolu stokta yok monitör standida gelmiyobunun oyun kolu ve monitör standı hali gelirse atabilir misiniz ?
23 üncüyü aldım az önce gelen krediyle. Bu siparişi verirken yine 1000 kredi verdi. stok kalırsa 24 garanti oldu.1000 vermeye yine devam ediyor. 22. yi aldım şimdi. 1000 TL kredi vereceği için 23. üyü de stok kalırsa yarın veya yarından sonra almış olurum.
Krediyi ertesi güne mi veriyor hocam nasıl oluyor tam anlamadım.23 üncüyü aldım az önce gelen krediyle. Bu siparişi verirken yine 1000 kredi verdi. stok kalırsa 24 garanti oldu.
Alıntıyı görüntüle
Alınıyor hocam 5 dakika önce aldım.Halen bu fiyatlara alınabiliyor mu mouse ?
Neler yapmak lazım hocam bunu için, konuda çok fazla mesaj var okuyamıyorumAlınıyor hocam 5 dakika önce aldım.
İlk mesajda belirtilen linklerin hiçbirisi bende çalışmadı hocam, uygulamayı indirdim fakat indirim yapmadı. Dün gece uygulamayı sildim bugün instagramda dolaşırken şans eseri reklam karşıma çıktı, ona tıkladım, uygulamayı indirdim ve ürünü satın aldım.Neler yapmak lazım hocam bunu için, konuda çok fazla mesaj var okuyamıyorum
Hocam bunu nasıl yapıyorsunuz vallahi tebrik ederim23 üncüyü aldım az önce gelen krediyle. Bu siparişi verirken yine 1000 kredi verdi. stok kalırsa 24 garanti oldu.
Alıntıyı görüntüle