Neler Yeni

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Bende Google da ürünü aratınca reklamı hemen karşıma çıkıyor Instagram'da ancak tıklayıp temuya gidince 1400 TL çıkıyor sepette
Uygulamayı silin ,reklama tıkladıktan sonra size kendisi yükletmesi lazım

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
berkay
16 ocakta wincredit diye bir etkinlik daveti aldım. 1150 jeton verdi (bu 1150 jetonu aylar önce eşimin en son vermiş olduğu 1000 küsür lira üzerindeki ıvır zıvır malzemeler siparişi için vermiş) ve 1200 jetona tamamlamak şartıyla 1000 TL kredi vereceğini iletti. Vereceğim siparişe +10 ekstra jeton ve vereceğim siparişe %4 jeton iadesi vereceğini iletti. Bu şartlarda 1200 jetonu alablmem için %4 üzerinden hesapladığımızda en az 1000 TL tutarında sipariş vermem gerekiyordu. Bende vergi dahil 1679 liradan bir tane aj159pro alarak şartı yerine getirdim. Ürün kargoya verildiğinde 1000 TL kredim hesabıma yüklendi. Sonra bir baktım yine aynı şekilde teklif geldi. Artık onların verdiği krediyle ödeme yaparak istedikleri şartı yerine getirebiliyor oldum (İstedikleri şartın yerine gelmesi için minimum 1000 tl sipariş vermem gerekiyor). Temu dan da almaya değer bir ihtiyacım yok. Ama bu fırsatı da kaçırmak istemiyorum, mouse almak kolayıma geliyor. Bir ürünü bedelinin oldukça altında fiyattan almaktan hoşlanıyorum. Doalyısıyla bu kadar çok mouse aldım. Olay bu. 3-4 tur 1000 tl veriyor sonra bazen 1 tur 600 tl kredi veriyor. Bende kredi geldikçe almaya devam ettim.
Hocam bence bu herkese gelebilecek bir teklif değil. Uygulama kendini döngüye sokmuş gibi daha çok

Cwenna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Aykut
16 ocakta wincredit diye bir etkinlik daveti aldım. 1150 jeton verdi (bu 1150 jetonu aylar önce eşimin en son vermiş olduğu 1000 küsür lira üzerindeki ıvır zıvır malzemeler siparişi için vermiş) ve 1200 jetona tamamlamak şartıyla 1000 TL kredi vereceğini iletti. Vereceğim siparişe +10 ekstra jeton ve vereceğim siparişe %4 jeton iadesi vereceğini iletti. Bu şartlarda 1200 jetonu alablmem için %4 üzerinden hesapladığımızda en az 1000 TL tutarında sipariş vermem gerekiyordu. Bende vergi dahil 1679 liradan bir tane aj159pro alarak şartı yerine getirdim. Ürün kargoya verildiğinde 1000 TL kredim hesabıma yüklendi. Sonra bir baktım yine aynı şekilde teklif geldi. Artık onların verdiği krediyle ödeme yaparak istedikleri şartı yerine getirebiliyor oldum (İstedikleri şartın yerine gelmesi için minimum 1000 tl sipariş vermem gerekiyor). Temu dan da almaya değer bir ihtiyacım yok. Ama bu fırsatı da kaçırmak istemiyorum, mouse almak kolayıma geliyor. Bir ürünü bedelinin oldukça altında fiyattan almaktan hoşlanıyorum. Doalyısıyla bu kadar çok mouse aldım. Olay bu. 3-4 tur 1000 tl veriyor sonra bazen 1 tur 600 tl kredi veriyor. Bende kredi geldikçe almaya devam ettim.
hocam bu kredi tam şekilde mi geliyor yoksa parça parça mı? bana hep geliyor ama hep parça parça mesela 2 tane 700 üzeri 100tl kupon 4 tane 650 üzeri 50 tl kupon gibi. Bunlar birleşince 1000tl oluyor. Sizinki de öyle mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Nik Flatron
Hocam bence bu herkese gelebilecek bir teklif değil. Uygulama kendini döngüye sokmuş gibi daha çok
Olabilir de olmayabilir de. Başlatmadan bilemezsin. Bir kaç sayfa önce faydalananlar bahsetmişti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bu kredi tam şekilde mi geliyor yoksa parça parça mı? bana hep geliyor ama hep parça parça mesela 2 tane 700 üzeri 100tl kupon 4 tane 650 üzeri 50 tl kupon gibi. Bunlar birleşince 1000tl oluyor. Sizinki de öyle mi?
Tek seferde hepsini veriyor. Sipariş yola çıktığı an veriliyor. Max 1,5-2 gün içinde alıyorsun

arnold34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Atakan
Kendi hesabından nedense alamadım kardeşimin telefonundan deneyince ilk seferde 640 TL ye geldi.
Bu mouse u kablolu şekilde kullanabiliyor muyuz acaba birde şarj standı ışıkları kapanıyor mu acaba kullanan arkadaşlar bilgi verebilirmi

Ekler

• IMG_20250212_125225.jpg
    IMG_20250212_125225.jpg
    179 KB · Hit: 72

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
berkay
Kendi hesabından nedense alamadım kardeşimin telefonundan deneyince ilk seferde 640 TL ye geldi.
Bu mouse u kablolu şekilde kullanabiliyor muyuz acaba birde şarj standı ışıkları kapanıyor mu acaba kullanan arkadaşlar bilgi verebilirmi
Hocam siz P modelini almışsınız 1000hz olan model bu

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
utku
Bugün yine 1 sıfır telefon ve kullanıcıyla denedim ama alamadım.
Telefon numarasıyla mı kayıt olmak gerekiyor acaba?

arnold34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Atakan
Bugün yine 1 sıfır telefon ve kullanıcıyla denedim ama alamadım.
Telefon numarasıyla mı kayıt olmak gerekiyor acaba?
hocam ben kardeşimin telefonunda temuyu sildim google da aratınca instagramda reklam çıktı sonra temu uygulamasına yönlendirdi ordan google hesabıyla giriş yaptım oldu

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Yanlış ürün, P olanı almışsınız ,yine kullanılabilir ama pro değil yani sizin ki. Diğer satıcıları kontrol etmek lazım yada stok beklenmeli

MaxiPime

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kadir Eser
Merhaba arkadaşlar ben 27 ocakta sipariş geçmiştim ancak bugün gelebildi. Yaşadığım konum itibari ile kargolar biraz geç gelebiliyor. Aldığım satıcı da sarj cihazı dahil değil diyordu. Ancak sarj cihazı ile birlikte geldi. Aklında soru işareti olan ya da sipariş geçecek arkadaşlar için gösterge olsun.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-02-12 135530.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-12 135530.png
    898.7 KB · Hit: 61
Top Bottom