❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

şimdi kendi setupuma siyah olanı aldım, stoklar gelince iki beyaz alıp satmayı üşünüyorum güzel gidiyor

Hocam bluetooth performansı nasıl
Oyun için değilde idare eder yani günlük kullanım için. 125hz düşük kalıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tüh be hocam 109tl indirim yok yani artık ☹️

benimkide 7. günü olacak haber alınamadı diyor 2 gündür mng baba sağolsun
Diğerinde 3-4 gün sürmüştü stok yenilenmesi .Bir süre sonra tekrar stok gelir muhtemelen

Hala "havaalanı deposuna taşıma halinde" diye yazıyor. 10 gündür güncelleme almadı

Ekler

• Screenshot_2025-02-14-21-00-13-672_com.einnovation.temu-edit.jpg
    Screenshot_2025-02-14-21-00-13-672_com.einnovation.temu-edit.jpg
    365.5 KB · Hit: 50
Fırsatçılık sanmayın ama umarım gelmez bu kadar saçmalık olmaz ya bi zahmet para iadesi versinler
Arkadaşıma da almıştık hatırlıyorsan senle konudan konuşuyorduk. Ona 7 şubatta almıştık o da 8 şubattan beri güncelleme almamış benimkiyle aynı şey yazıyormuş. "havaalanı deposuna taşıma halinde" diye

Arkadaşıma da almıştık hatırlıyorsan senle konudan konuşuyorduk. Ona 7 şubatta almıştık o da 8 şubattan beri güncelleme almamış benimkiyle aynı şey yazıyormuş. "havaalanı deposuna taşıma halinde" diye
Desteğe yazın hocam üst yetkiliye veriyor ondan sonra gerçekten hızlandırıyor 2 gündür ilerleme yok dedim hemen üst yetkiliye yönlendirdiler özel olarak ilgileniyorlar

Desteğe yazın hocam üst yetkiliye veriyor ondan sonra gerçekten hızlandırıyor 2 gündür ilerleme yok dedim hemen üst yetkiliye yönlendirdiler özel olarak ilgileniyorlar
Diyeyim bakalım teşekkür ederim

Arkadaşımın süresi daha az ona belki bir şey demezler de 10 günü umursarlar herhalde dkehdlehdkrh

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,871
Üyeler
174,934
Son üye
eemirferrhan
Geri