yaman..k
80+ Silver
Hiç bir fark hissetmedim doğrusu.Apexin kaplaması daha iyi değil mi? Kaplamalar farklı diye biliyorum
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
Hiç bir fark hissetmedim doğrusu.Apexin kaplaması daha iyi değil mi? Kaplamalar farklı diye biliyorum
Gelmiyorki hocam stok gelsede indirim düşmedi sabah bryaz geldide stoğaşimdi kendi setupuma siyah olanı aldım, stoklar gelince iki beyaz alıp satmayı üşünüyorum güzel gidiyor
tüh be hocam 109tl indirim yok yani artıkGelmiyorki hocam stok gelsede indirim düşmedi sabah bryaz geldide stoğa
Hocam bluetooth performansı nasılBen pro aldım ama eğer sürekli sağda solda kullancaksan nl alınabilir. Bt kullanıyom arada.
Oyun için değilde idare eder yani günlük kullanım için. 125hz düşük kalıyorHocam bluetooth performansı nasıl
Diğerinde 3-4 gün sürmüştü stok yenilenmesi .Bir süre sonra tekrar stok gelir muhtemelentüh be hocam 109tl indirim yok yani artık
Mesaj otomatik birleştirildi:
benimkide 7. günü olacak haber alınamadı diyor 2 gündür mng baba sağolsun
Yaz desteğe yada 15 gününe kadar bekle para iadesi yapsınlarHala "havaalanı deposuna taşıma halinde" diye yazıyor. 10 gündür güncelleme almadı
Yazdım desteğe onlarda 13 şubat 00.20de böyle dediYaz desteğe yada 15 gününe kadar bekle para iadesi yapsınlar
Fırsatçılık sanmayın ama umarım gelmez bu kadar saçmalık olmaz ya bi zahmet para iadesi versinlerYazdım desteğe onlarda 13 şubat 00.20de böyle dedi
Arkadaşıma da almıştık hatırlıyorsan senle konudan konuşuyorduk. Ona 7 şubatta almıştık o da 8 şubattan beri güncelleme almamış benimkiyle aynı şey yazıyormuş. "havaalanı deposuna taşıma halinde" diyeFırsatçılık sanmayın ama umarım gelmez bu kadar saçmalık olmaz ya bi zahmet para iadesi versinler
Desteğe yazın hocam üst yetkiliye veriyor ondan sonra gerçekten hızlandırıyor 2 gündür ilerleme yok dedim hemen üst yetkiliye yönlendirdiler özel olarak ilgileniyorlarArkadaşıma da almıştık hatırlıyorsan senle konudan konuşuyorduk. Ona 7 şubatta almıştık o da 8 şubattan beri güncelleme almamış benimkiyle aynı şey yazıyormuş. "havaalanı deposuna taşıma halinde" diye
Diyeyim bakalım teşekkür ederimDesteğe yazın hocam üst yetkiliye veriyor ondan sonra gerçekten hızlandırıyor 2 gündür ilerleme yok dedim hemen üst yetkiliye yönlendirdiler özel olarak ilgileniyorlar