50 jeton lazım sadece bana verdiği kampanyada, %4+10 jeton da yazıyo ama PRO yok bu sayfada, sizde de böyle mi bu yüzden mi eğlencem bitti dedinizNe güzel alıyordum 600-700 e mouseEğlencem de bitti. Kredi geliyor ürün alamıyorum. 25 tane ile final yaptım. 1000 TL kredi gelecek alacak ürün yok
kanki bu 1000tl nasıl geliyor ya geldiği zaman bi ekran görüntüsü salar mısınNe güzel alıyordum 600-700 e mouseEğlencem de bitti. Kredi geliyor ürün alamıyorum. 25 tane ile final yaptım. 1000 TL kredi gelecek alacak ürün yok
Evet pro alıyordum hep. Başka bir şey almadım. Stok bitti pro da. Kredi etkinliği devam ediyor bende ama alacak pro yok.50 jeton lazım sadece bana verdiği kampanyada, %4+10 jeton da yazıyo ama PRO yok bu sayfada, sizde de böyle mi bu yüzden mi eğlencem bitti dediniz![]()
temu da arama yerine wincredit yaz. varsa çıkar karşına etkinlik.kanki bu 1000tl nasıl geliyor ya geldiği zaman bi ekran görüntüsü salar mısın
evet sadece wincreditte değil genelde de pro kalmamış yeni fark ettimEvet pro alıyordum hep. Başka bir şey almadım. Stok bitti pro da. Kredi etkinliği devam ediyor bende ama alacak pro yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
temu da arama yerine wincredit yaz. varsa çıkar karşına etkinlik.
Biraz daha uçarsa 3 dünya turu atmış olacak heraldehee o zaman evet hocam muhtemelen ilk benimkş gelir
valla şu cın yenı ay yılı bozdu tum olayı normalde 9 günde gelmişti aulamAliexpress siparişleri çok daha hızlı geliyor geçen pazar sipariş ettiğim ürün PTT ye teslim edildi.
Uygulamayı sil öyle dene ama şuan pro stoğu yok beklemen lazımÖnceden hesap açılmış ama alışveriş yapılmamış cihazdan nasıl alıyoruz çıkmıyor bir türlü
11 gün sürdü benimvalla şu cın yenı ay yılı bozdu tum olayı normalde 9 günde gelmişti aulam
valla sansım kapalıymıs hayla gümrükten geçmediUygulamayı sil öyle dene ama şuan pro stoğu yok beklemen lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
11 gün sürdü benim