2 şubatta verdim yarın gelicek1 şubatta sipariş verdim yaklaşık 4 gündür havalimanında bekliyor gümrükten bile geçmedi kim bilir ne zaman gelicek
kapalı kutu daha çok güven veriyor bence. Sattığınız fiyata bağlıSizce mouse'un kutusunu açıp inceleme çekip satsam değeri çok düşer mi
Kapalı kutuda arızalı olup olmadığını anlayamadığımdan iade riski varkapalı kutu daha çok güven veriyor bence. Sattığınız fiyata bağlı
Troll değilse İade alırsınbeyler sipariş ettim de benimki okyanusa düşmüş komple o ambar düşmüş ne yapmam lazım??
troll amaçla yazdım hocamtroll değilse İade alırsın
o ihtimal de var tabi o yüzden fatura ister alıcı.Kapalı kutuda arızalı olup olmadığını anlayamadığımdan iade riski var
Troll değilse İade alırsın
Kapalı kutu kaça gider sizce? Ben de satmayı düşünüyorum.o ihtimal de var tabi o yüzden fatura ister alıcı.
1400 e gider,Kapalı kutu kaça gider sizce? Ben de satmayı düşünüyorum.
Fotoğrafın hakkını veriyorsun hocamtroll amaçla yazdım hocamhep ciddi mi olacağız?
Güncellemeler geç geliyor. Yaklaşık sipariş ettikten 11 gün sonra elime ulaşmıştı.1 şubatta sipariş verdim yaklaşık 4 gündür havalimanında bekliyor gümrükten bile geçmedi kim bilir ne zaman gelicek
bizde fotoğraf diye bir şey yokFotoğrafın hakkını veriyorsun hocam![]()