Neler Yeni

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
Sercan GÖKALP
Arkadaşlar şimdi biz bu mouse'u aldık kullanıyoruz 3 ay sonra bu mouse arıza yaptı Garanti olayını nasıl ayarlıyoruz herhangi bir Garanti geçerli oluyor mu temu bu konuda neler yapıyor bilen varsa yazabilir mi

vincent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
t
dostlar bende böyle bir hata verdi 8 şubatta sipariş ettim sizce ne zaman gelir, birde mng kargo gümrükte bırakıyor diyenler var doğrumudur?
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

sıfır kutu zaten video al videoda söyle kutu içeriği budur budur diye adama satmadan önce at ve iade gibi durumda eksiksiz alacağım bunları wp üzerinden videodan sonra kabul ediyormusun abi diye sor evet derse sat ss al
Nasıl bırakıyor hocam tam olarak anlamadım o kısmı? Benimki de mng ile geliyor da bulunduğum şehre yola çıktı olarak gözüküyor takip kısmından bakınca.

CanCel

80+ Silver
Arkadaşlar şimdi biz bu mouse'u aldık kullanıyoruz 3 ay sonra bu mouse arıza yaptı Garanti olayını nasıl ayarlıyoruz herhangi bir Garanti geçerli oluyor mu temu bu konuda neler yapıyor bilen varsa yazabilir mi
çöpe atıp ugrasmamak daha az kafa yorar gibi

vincent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
t
90 gün iade süresi varmış sanırım.Fakat daha sonrası için nasıl olur bilemiyorum.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
Sercan GÖKALP
90 gün iade süresi varmış sanırım.Fakat daha sonrası için nasıl olur bilemiyorum.
Anladığım kadarıyla 90 gün içinde herhangi bir sıkıntı çıkarsa direkt iade alıyorlar 90 gün içinde bir şey çıkmazsa 90 günden sonra ellerimizi açıp dua etmeye kalıyor iş 😂

Gurkanpiro

80+ Platinum
Anladığım kadarıyla 90 gün içinde herhangi bir sıkıntı çıkarsa direkt iade alıyorlar 90 gün içinde bir şey çıkmazsa 90 günden sonra ellerimizi açıp dua etmeye kalıyor iş 😂
dogrudan ajazz diyor satıcı ajazz a mail atmak gerek belki 2 yıl garanti felan verirler

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
Sercan GÖKALP
çöpe atıp ugrasmamak daha az kafa yorar gibi
Neyse ben zaten bunları satıp razer deathadder v3 pro yada razer viper v3 pro alacağım

dogrudan ajazz diyor satıcı ajazz a mail atmak gerek belki 2 yıl garanti felan verirler
Bir tane mouse için çinlilerle mailleşeceğime O mouse Yi hedef yapar tüfekle vururum daha iyi 😂

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Adem Oney
Stoklar bi gelse beyaza çökecem de 1 tane yenilenmiyor

ahusak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mertcan Atmaxa
dostlar bende böyle bir hata verdi 8 şubatta sipariş ettim sizce ne zaman gelir, birde mng kargo gümrükte bırakıyor diyenler var doğrumudur?
Alıntıyı görüntüle

sıfır kutu zaten video al videoda söyle kutu içeriği budur budur diye adama satmadan önce at ve iade gibi durumda eksiksiz alacağım bunları wp üzerinden videodan sonra kabul ediyormusun abi diye sor evet derse sat ss al
benimkide aynı ne zaman gelir acaba ya

Hasan_Enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Hasan Enes
İlgilendiği Kategoriler
.
Instagram
.
Steam
.
Facebook
.
Discord
.
Reddit
.
3 şubat'ta sipariş verdim ertesi gün taşıma sürecine geçti lakin o gün bugündür herhangi bir güncelleme yok hala daha "havalimanı deposuna taşıma halinde" durumunda talep oluşturuldu lakin herhangi bir gelişme yok durumu benimle aynı olan var mı yoksa bana özel bir durum'mu?

n4pz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
mehmet
bitti mi indirim stoğa gelir mi tekrar?

Plasma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Umut
Temu reklam linkleri ile aj159pro modelini 730 tl ye satıyor. Reklam linki ile alabiliyoruz. Alması kimisi için çok kolay veya uğraştırıcı olabiliyor. İnternetten temunun bu ürününü aratın ardından instagram da önünüze çıkan reklam ile alabilirsiniz. Veya aşağıda paylaşılan linkleride deneyebilirsiniz.

EDİT:
Konuyu açtığımda ben çok uğraşmadan alabildim ama temu çok düzgün çalışmadığı için almakta zorlananlar oldu.
Satın alırken sorun yaşayınca bazı arkadaşlar çözüm yolları buldu bu yöntemleri deneyin .

Basit yöntem :1 @MustafaaY @yalnızbiri01
1- Uygulamayı silin
2- Mobil veriye geçip uçak modunu açıp kapattın
3-Mail ile yeni hesap oluşturup tel no onay vs yapın ( veya hiç temu açılmamış mail işe yarayabilir )
4- Linkleri deneyip sepete ekleyin
5- uygulamayı linkin otomatik yönlendirmesi ile indirin

Alternatif yöntem :2
@rayli82

Öncelikle ana instagram postumuz bu bu posta tıklamadan hazırlıkları yapmamız lazım.
Her şeyiniz sıfır olmadan almak zor o yüzden cihaz hesap uygulamalar her şey sıfırlanmalı.
Temuyu zaten yüklemeyin yüklediyseniz silin.
1 Youtubea girip ayarlar hesap yeni hesap gmail açıyoruz bu hesap cepte
2 tarayıcı verilerini tamamını siliyoruz
3 uygulama ayarlardan önbellek tûm instagram verilerinin tamamını siliyoruz (instagram hesabınızdan çıkar ve tüm verileriniz sıfırlar dikkat)
4 telefonu uçak moduna alıp 1 dk bekliyoruz
5 telefonu uçak modundan çıkarıp mobil verisini açıyoruz
6 instagramı açıp hesabımızı girdikten sonra linke tıklayıp postu açıyoruz
7 alışveriş yap diyoruz
8 bize temuyu indirtiyor indiriyoruz sonrasında fiyat soru işaret fln olacak vay indirimler kampanyalar çarklar fln sabırla hepsini kabul edip onaylıyoruz zorla sepete ürün ekletirse ekleyin bu arada oturum açmamıza fırsat verirse açarız
9 final adımı tüm basmalar bitince sepetten sadece 103 lira olan mausumuzu seçip oturum açmadıysak burada açıyoruz ödememizi yapıyoruz,

Ayrıca alternatif Reklam linkleri ekleyeceğim. 3 Adet satıcı var bildiğimiz.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

LINK 1
Link 2
Link 3
Link 4

Satın alanlar için mouse driver zip dosyası

159 PRO Driver ZİP

Bazı kişiler P ve pro modeli karıştırıyor farklı şeyler dikkat edin.
Alıntıyı görüntüle
Ben 1200'e almıştım gayette güzel kullanıyorum.Sorusu olan varsa yardımcı olurum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,893
Üyeler
167,900
Son üye
Canblader
Top Bottom