2 şubat ta verdim tr ye anca girdi15 gün oldu hala mouse gelmedi 1 şubat ta verdim sipariş
Gönderirken vesaire video çek tabi senin kararınArkadaşlar ben mouse'u param güvende ile sattım da sizce iptal etmeli miyim çünkü satıcıyı korumadıklarını öğrendim adam içinden kablo dock falan çalıp iade ederse zarara girerim
Param güvende satıcıyı değil satın alanı koruyan bir sistem ve çok fazla açığı varArkadaşlar ben mouse'u param güvende ile sattım da sizce iptal etmeli miyim çünkü satıcıyı korumadıklarını öğrendim adam içinden kablo dock falan çalıp iade ederse zarara girerim
Satıcı almadan önce soru falan da sormadı direkt param güvendeyi açtırdı ve satın aldı.Direkt ödeme alacağım muhtemelen bundan sonraParam güvende satıcıyı değil satın alanı koruyan bir sistem ve çok fazla açığı var
1500 lira senin için ölüm kalım parasıysa iptal et değil ise alınabilecek bir risk başka türlü zor satarsınSatıcı almadan önce soru falan da sormadı direkt param güvendeyi açtırdı ve satın aldı.Direkt ödeme alacağım muhtemelen bundan sonra
Eskiyen mouseunu yenilemek için iade seçeneğini kullanan biri vs bile olabilir.En mantıklısı peşin satmak.Ben göndereceğim Temu bana nasıl gönderdiyse o şekilde.1500 lira senin için ölüm kalım parasıysa iptal et değil ise alınabilecek bir risk başka türlü zor satarsın
Ben sattım bile eft ile hızlı satman zor büyükşehirdeysen elden satılırEskiyen mouseunu yenilemek için iade seçeneğini kullanan biri vs bile olabilir.En mantıklısı peşin satmak.Ben göndereceğim Temu bana nasıl gönderdiyse o şekilde.
Sende şuan nerde mouse2 şubat ta verdim tr ye anca girdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gönderirken vesaire video çek tabi senin kararın
Havalımanına ulastı dıyorSende şuan nerde mouse
Sende şuan nerde mouse
Hiç soru falan sormadan alınca şüphelendim.Bir de 1322 TL'ye gitti güvende ile alınca.Eğer tekrar stok falan gelmezse ucuz olur ikinci ürünü alabilirsem satarım gönül rahatlığıylaBen sattım bile eft ile hızlı satman zor büyükşehirdeysen elden satılır