❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Önceden hesap açılmış ama alışveriş yapılmamış cihazdan nasıl alıyoruz çıkmıyor bir türlü

Ne güzel alıyordum 600-700 e mouse :) Eğlencem de bitti. Kredi geliyor ürün alamıyorum. 25 tane ile final yaptım. 1000 TL kredi gelecek alacak ürün yok
50 jeton lazım sadece bana verdiği kampanyada, %4+10 jeton da yazıyo ama PRO yok bu sayfada, sizde de böyle mi bu yüzden mi eğlencem bitti dediniz 😅

50 jeton lazım sadece bana verdiği kampanyada, %4+10 jeton da yazıyo ama PRO yok bu sayfada, sizde de böyle mi bu yüzden mi eğlencem bitti dediniz 😅
Evet pro alıyordum hep. Başka bir şey almadım. Stok bitti pro da. Kredi etkinliği devam ediyor bende ama alacak pro yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanki bu 1000tl nasıl geliyor ya geldiği zaman bi ekran görüntüsü salar mısın
temu da arama yerine wincredit yaz. varsa çıkar karşına etkinlik.

Evet pro alıyordum hep. Başka bir şey almadım. Stok bitti pro da. Kredi etkinliği devam ediyor bende ama alacak pro yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

temu da arama yerine wincredit yaz. varsa çıkar karşına etkinlik.
evet sadece wincreditte değil genelde de pro kalmamış yeni fark ettim

Aliexpress siparişleri çok daha hızlı geliyor geçen pazar sipariş ettiğim ürün PTT ye teslim edildi.

ben 13 şubat gecesi vergi dahil 734 liraya sipariş verdim beyler siyah 159 pro aras kargoda gözüküyor şu an takip numarası verildi tahmini 21'i gibi geleceği söyleniyor, şarj standı ve 8k sensör ile istedim geldiğinde güncelleme çekerim

nl p modeli tekrar satisa acilmis laptop icin ideal model prodaki indirim ondada geçerli

Son düzenleme:
bune la kaç sayfa konu olmuş ilk teslim alanlardanım ben mouse çok iyi bu arada harika bişey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,429
Üyeler
183,427
Son üye
tayfuneser1903
Geri