Neler Yeni

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

sahinzer6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Şahin
26 Ocak kargolandi 8 Şubat a kadar güncelleme gelmedi havalimanina taşınmadan başka,8 Şubat'ta Çin'deki gümrük güncellemesi aldı bugün uçuş gerçekleşti fikir olması açısından yazıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Furkan Ekici

Xoleda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Muhar Şenek
Temu reklam linkleri ile aj159pro modelini 730 tl ye satıyor. Reklam linki ile alabiliyoruz. Alması kimisi için çok kolay veya uğraştırıcı olabiliyor. İnternetten temunun bu ürününü aratın ardından instagram da önünüze çıkan reklam ile alabilirsiniz. Veya aşağıda paylaşılan linkleride deneyebilirsiniz.

EDİT:
Konuyu açtığımda ben çok uğraşmadan alabildim ama temu çok düzgün çalışmadığı için almakta zorlananlar oldu.
Satın alırken sorun yaşayınca bazı arkadaşlar çözüm yolları buldu bu yöntemleri deneyin .

Basit yöntem :1 @MustafaaY @yalnızbiri01
1- Uygulamayı silin
2- Mobil veriye geçip uçak modunu açıp kapattın
3-Mail ile yeni hesap oluşturup tel no onay vs yapın ( veya hiç temu açılmamış mail işe yarayabilir )
4- Linkleri deneyip sepete ekleyin
5- uygulamayı linkin otomatik yönlendirmesi ile indirin

Alternatif yöntem :2
@rayli82

Öncelikle ana instagram postumuz bu bu posta tıklamadan hazırlıkları yapmamız lazım.
Her şeyiniz sıfır olmadan almak zor o yüzden cihaz hesap uygulamalar her şey sıfırlanmalı.
Temuyu zaten yüklemeyin yüklediyseniz silin.
1 Youtubea girip ayarlar hesap yeni hesap gmail açıyoruz bu hesap cepte
2 tarayıcı verilerini tamamını siliyoruz
3 uygulama ayarlardan önbellek tûm instagram verilerinin tamamını siliyoruz (instagram hesabınızdan çıkar ve tüm verileriniz sıfırlar dikkat)
4 telefonu uçak moduna alıp 1 dk bekliyoruz
5 telefonu uçak modundan çıkarıp mobil verisini açıyoruz
6 instagramı açıp hesabımızı girdikten sonra linke tıklayıp postu açıyoruz
7 alışveriş yap diyoruz
8 bize temuyu indirtiyor indiriyoruz sonrasında fiyat soru işaret fln olacak vay indirimler kampanyalar çarklar fln sabırla hepsini kabul edip onaylıyoruz zorla sepete ürün ekletirse ekleyin bu arada oturum açmamıza fırsat verirse açarız
9 final adımı tüm basmalar bitince sepetten sadece 103 lira olan mausumuzu seçip oturum açmadıysak burada açıyoruz ödememizi yapıyoruz,

Ayrıca alternatif Reklam linkleri ekleyeceğim. 3 Adet satıcı var bildiğimiz.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

LINK 1
Link 2
Link 3
Link 4

Satın alanlar için mouse driver zip dosyası

159 PRO Driver ZİP

Bazı kişiler P ve pro modeli karıştırıyor farklı şeyler dikkat edin.
Alıntıyı görüntüle
bende o linkten girmeme rağmen indirimi vermedi maalesef(önceden herhangi bir siparişte yapmamıştım) çok garip bir şey

Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Nik Flatron
Ama her seferinde vergiyi ödüyorsun tabii ki değil mi? Yani her seferinde sadece vergi parasına aj159pro aldın. Bende hep 600 TL kupon çıkıyor eğer 1000 çıkarsa senin yaptığını yapmayı deneyeceğim. 1 kere normal fiyatından alacağım
Ürününü vergi dahil tüm bedelini ödüyorsun. Teknik olarak bir indirim söz konusu da değil. Ödemeyi onların sana hediye ettiği kredi ile ve kalan tutarı kredi kartınla yapıyorsun. Sana verilen kredi miktarı ödeyeceğin tutarı değiştiriyor. 900 liraya aldığım mouse da var 216 TL ye aldığım da var. Cebinden çıkan tutarı değiştiren şey sana verilen kredinin miktarı. 1000 lira verirlerse 600 küsür ödüyorsun. 600 lira verirlerse 1000 küsür ödüyorsun. Sen nasıl 216 liraya aldın dersen onu da anlatayım.. Geçen hatfa bir indirim yaptılar. Bende geçmişte aldığım mpuse için fiyat düzeltmesi istedim. Oradan gelen kredileri 1000 tl wincredit ile birleştirdim ve 216 TL ye aldım. 216 TL ye aldığım mousetan bile bir daha 1000 TL kredi kazandım o da ayrı bir piyango gibi :)

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
berkay
Bende uçak ertelendi diyip %20 indirim verdiler 2 haftadır kargoyu uçağa vermelerini bekliyorum 🙂

Cwenna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Aykut
Arkadaşlar ne kastınız be. Çin tatildeydi 29 ocak-12 şubat arası. Bekleyin gelecek yani yok gelmedi diye burada herkesi darlamanın manası nedir?

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ahmet
benimki vardı havaalanına
IMG_6952.jpeg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri