Neler Yeni

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Furkan Ekici
Ama her seferinde vergiyi ödüyorsun tabii ki değil mi? Yani her seferinde sadece vergi parasına aj159pro aldın. Bende hep 600 TL kupon çıkıyor eğer 1000 çıkarsa senin yaptığını yapmayı deneyeceğim. 1 kere normal fiyatından alacağım
vergi oduyorsun kredi veriyor krediyi oderken dusuyor ekstra kredin varsa vergidende dusuyor 1300 kusure alabiliyorum suanda ustune 1000 kredi veriyor 300 tl filan gelmis oluyor fare

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Sercan GÖKALP
vergi oduyorsun kredi veriyor krediyi oderken dusuyor ekstra kredin varsa vergidende dusuyor 1300 kusure alabiliyorum suanda ustune 1000 kredi veriyor 300 tl filan gelmis oluyor fare
Oooo vergiyi krediden düşmesi bayağı iyi aslında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabii bunları yapabilmek için ilk başta o belirlenen tutar kadar alışveriş yapmak zorundasın Ben de şu an 600 TL kredi için 480 TL alışveriş istiyor en az o da vergisi ile falan 1000 liraya geliyor. 1000 TL kredi varsa hemen çekeceğim bir tane

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Furkan Ekici
Oooo vergiyi krediden düşmesi bayağı iyi aslında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabii bunları yapabilmek için ilk başta o belirlenen tutar kadar alışveriş yapmak zorundasın Ben de şu an 600 TL kredi için 480 TL alışveriş istiyor en az o da vergisi ile falan 1000 liraya geliyor. 1000 TL kredi varsa hemen çekeceğim bir tane
yeni hesap acinca 1000 kredilik etkinlik veriyor
wincredit yazmadan secenek olarak cikiyor sekmelerde

ahusak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mertcan Atmaxa
8inde sipariş verip hala havaalanı deposuna taşıma halinde olan var mi

arnold34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Atakan
Arkadaşlar bu cihazın yanında gelen standı PC ye takmadan USB dongle taksak mouse kullanılamıyor mu YouTube da öyle bir şey duydum emin olamadım.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,313
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Arkadaşlar bu cihazın yanında gelen standı PC ye takmadan USB dongle taksak mouse kullanılamıyor mu YouTube da öyle bir şey duydum emin olamadım.
P modelinde dongle ayrı olduğu için kullanabilirsin ,stand olmadan. Pro modelde dongle standa gömülü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Halit
Hocam peki direkt kablolu olarak kullanılır mı standını PC ye takmadan
p modelinde küçük dongle var onu takıp kullanabiliyon stant olmadan. onun dışında kablo ile kullanabiliyorsun. pro modelinde ya bluetooth yada şarj ünitesi olmadan kullanmıyonç bende laptop var bu yüzden p aldım. kargoda şimdi

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Yusufcan Koçkaya
Aula alınca ne kadar oluyor temudan , indirimli şekilde bilen yazarsa çok sevinirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,944
Üyeler
167,746
Son üye
Mikail 37
Top Bottom