D3ATHLY
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,032
Alıntıyı görüntüleajazzın kendı sıtesınden deneyınce de bu hatayı verıyor
inen dosyasının adını 1.zip olacak şekilde yap geç, çok fazla karakter olduğu içindir
Alıntıyı görüntüleajazzın kendı sıtesınden deneyınce de bu hatayı verıyor
Hocam ben nl alırdım şahsen, kocaman şarj standını taşımak eziyet olabilir.Dostlar nl yada o modelini laptopta kullanmak için alacağım. Hangisi daha mantıklı olur ve link atabilecek varmı mouslaeın indirimli şekilde.
yok hocam p modelinde stant olmadan şarj oluyor kabloylaHocam ben nl alırdım şahsen, kocaman şarj standını taşımak eziyet olabilir.
İlk sayfadaki linkleri denediniz mi?
nl ile p arasindaki tek fark batarya. p modelinde stant var ama stant olmadan da kullanabiliyorsun. kucuk usbsini laptopa takarsin. bide kablosunu tasirsin. stanti tasimazsin. kablosuyla direk mouseyi sarj edebilirsin.Dostlar nl yada o modelini laptopta kullanmak için alacağım. Hangisi daha mantıklı olur ve link atabilecek varmı mouslaeın indirimli şekilde.
P modelinde Bluetooth yokyok hocam p modelinde stant olmadan şarj oluyor kabloyla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nl ile p arasindaki tek fark batarya. p modelinde stant var ama stant olmadan da kullanabiliyorsun. kucuk usbsini laptopa takarsin. bide kablosunu tasirsin. stanti tasimazsin. kablosuyla direk mouseyi sarj edebilirsin.
Aynı durumda hocam naptiniz8 şubatta sipariş ettim, desteğe ulaşmam lazımmı? ulaşsam ne diyeceğim?
Alıntıyı görüntüle
bekliyoruz hocam...Aynı durumda hocam naptiniz
yaz ben sürekli yazdım arasla geldi benimkideBende ordan aldim 1 şubatta hala gümrükte anlamadım desteğe yazmalımiyim aras kargo ile gelicek
Yaz ya geç getiriyorlar darlandım kaç kere yazdığım zaman ilerleme oluyor hep nedenseBende ordan aldim 1 şubatta hala gümrükte anlamadım desteğe yazmalımiyim aras kargo ile gelicek
bot cevap vermiyor mu zaten bende şimdi denedimde bot cevap veriyorYaz ya geç getiriyorlar darlandım kaç kere yazdığım zaman ilerleme oluyor hep nedense
Canlı destege baglanbot cevap vermiyor mu zaten bende şimdi denedimde bot cevap veriyor