🔥İndirim TEMU AJAZZ 159 APEX TEKRAR STOĞA GİRDİ

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

umutatwss

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
541

arkadaşlar tekrardan stoğa girmiş alamayanlar değerlendirebilir.

maxresdefault.jpg

Neden almayalım?

arkadaşlar tekrardan stoğa girmiş alamayanlar değerlendirebilir.
satıcı güvenilr mi üstad dün ben klavye sipariş verdim limite takılır mı nasıl yapacağım başka tc mi kullanıyım

aj159 pro aldım apex indirime girdi sonra apexte problem çıkıyor vs. dediler iptal etmedim 1 haftadır pro'yu kullanıyorum benim için tek sorun elime bir tık küçük geldi. pro ile aralarındaki fark tam olarak ne dağlar taşlar oynuyor mu?

satıcı güvenilr mi üstad dün ben klavye sipariş verdim limite takılır mı nasıl yapacağım başka tc mi kullanıyım
Güvenilir 820 max, pro, apex burdan aldım.Aynı paket olmadığı sürece sorun olmaz hocam. Büyük ihtimalle de aynı pakete koymazlar ama garantiye almak için başka tc kullanabilirsiniz. Ben de sorun olmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aj159 pro aldım apex indirime girdi sonra apexte problem çıkıyor vs. dediler iptal etmedim 1 haftadır pro'yu kullanıyorum benim için tek sorun elime bir tık küçük geldi. pro ile aralarındaki fark tam olarak ne dağlar taşlar oynuyor mu?
fark yok hocam kaplaması biraz daha iyi ama pronun kasası da apexe göre daha iyi. Bende hiç bir sorun çıkmadı en kötü ihtimalle iade alırlar. onun dışında sensör farkını fark edemezsiniz ekstra olarak dongleında ekran var o kadar.

hocam ben de 3 adet var sorun yok yatırım tavsiyesi değil ama evi arabayı sat bu sefer apexe bas. Gerçekten elimde 3 adet var 3 ünde de yok imleç titremesi yok o bu hiç bir sorun yaşamadım. 8000 hz veriyor hepsi.

Güvenilir 820 max, pro, apex burdan aldım.Aynı paket olmadığı sürece sorun olmaz hocam. Büyük ihtimalle de aynı pakete koymazlar ama garantiye almak için başka tc kullanabilirsiniz. Ben de sorun olmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fark yok hocam kaplaması biraz daha iyi ama pronun kasası da apexe göre daha iyi. Bende hiç bir sorun çıkmadı en kötü ihtimalle iade alırlar. onun dışında sensör farkını fark edemezsiniz ekstra olarak dongleında ekran var o kadar.
üstad ben klavye alırken kodsuz aldım kod imkanı felan var mı direkt alıyım mı nasıl oluyor yeni tc derken başka hesap açacam değil mi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,005
Üyeler
186,284
Son üye
Notnowcowboi
Geri