Tahminen ne zaman mng ye ulaşır ? Normalde pek bekleme derdinde olmam fakat ilerde müsait olamayacağım erken almam gerekli .oradaki süreç biraz uzun sürebiliyor arada haftasonu var zaten süre normal
BENİM Kİ 3 kere girdi çıktı bende anlamamıştım geldi sonra sorun olmazMerhabalar 8 Mayıs'tan beri temu kargom gümrük teslim ediliyor kısmında bugün ayın 13 u 5 gündür Mng kargo teslim edilmemiş ve mng ekranında kargo ellerine ulaşmamış olarak gözüküyor ne yapmam gerekli ?
Alıntıyı görüntüle
bende bilmiyom kiO nasıl oldu hocam.
Tek siparişi ikiye böldü bende farklı ürünler.bende bilmiyom kikorktum kalacak diye
aynı üründen iki tane farklı renk vardı
Sen bir sey yapamazsin benim de kargom 1 haftadan uzun bi sure gumrukte kaldi sonra geldi. Bazen surec gereksiz yere uzuyor boyle.Merhabalar 8 Mayıs'tan beri temu kargom gümrük teslim ediliyor kısmında bugün ayın 13 u 5 gündür Mng kargo teslim edilmemiş ve mng ekranında kargo ellerine ulaşmamış olarak gözüküyor ne yapmam gerekli ?
Alıntıyı görüntüle
Son dakika bir şey olmadıysa evet 30 dolar.Limit 30 dolar değil mi hocam hala ?
Obaa one yaSen bir sey yapamazsin benim de kargom 1 haftadan uzun bi sure gumrukte kaldi sonra geldi. Bazen surec gereksiz yere uzuyor boyle.
Sen bir sey yapamazsin benim de kargom 1 haftadan uzun bi sure gumrukte kaldi sonra geldi. Bazen surec gereksiz yere uzuyor boyle.
bende bilmiyom kikorktum kalacak diye
aynı üründen iki tane farklı renk vardı
oradaki süreç biraz uzun sürebiliyor arada haftasonu var zaten süre normal
Güncelleme : Şuan dağıtımdanormal hocam
iyi güzel hayırlı olsunGüncelleme : Şuan dağıtımda.