Yardım Temu alışverişim 5 gündür gumrukte

Aykut D.

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,802
Merhabalar 8 Mayıs'tan beri temu kargom gümrük teslim ediliyor kısmında bugün ayın 13 u 5 gündür Mng kargo teslim edilmemiş ve mng ekranında kargo ellerine ulaşmamış olarak gözüküyor ne yapmam gerekli ?
1000014397.webp

oradaki süreç biraz uzun sürebiliyor arada haftasonu var zaten süre normal

Tahminen ne zaman mng ye ulaşır ? Normalde pek bekleme derdinde olmam fakat ilerde müsait olamayacağım erken almam gerekli .

Merhabalar 8 Mayıs'tan beri temu kargom gümrük teslim ediliyor kısmında bugün ayın 13 u 5 gündür Mng kargo teslim edilmemiş ve mng ekranında kargo ellerine ulaşmamış olarak gözüküyor ne yapmam gerekli ?
Alıntıyı görüntüle
BENİM Kİ 3 kere girdi çıktı bende anlamamıştım geldi sonra sorun olmaz

bende bilmiyom ki :D korktum kalacak diye :D aynı üründen iki tane farklı renk vardı
Tek siparişi ikiye böldü bende farklı ürünler.
Şuan aktif 2 sipariş 3 paket var 2ye bölünmüş siparişin bir paketi geçti PTT aldı ve şehrime ulaştı dağıtımda şuanda diğer iki paket ayrı siparişler olmasına rağmen ikiside bekliyor. Mng ye ulaşmamış ikiside .

Alıntıyı görüntüle
Sen bir sey yapamazsin benim de kargom 1 haftadan uzun bi sure gumrukte kaldi sonra geldi. Bazen surec gereksiz yere uzuyor boyle.

Sen bir sey yapamazsin benim de kargom 1 haftadan uzun bi sure gumrukte kaldi sonra geldi. Bazen surec gereksiz yere uzuyor boyle.
bende bilmiyom ki :D korktum kalacak diye :D aynı üründen iki tane farklı renk vardı
Güncelleme : Şuan dağıtımda :D .

Geri