Bir sıkıntı olmaz gelir ben içerisinde 15-16 parça gümüş kolye bileklik olan bir sipariş verdim sorunsuz geldi. 30 euro limit önemli onu geçmemek gerekiyor geçince zaten temu sipariş vermene izin vermiyor. Kesici alet vs. sıkıntı oluyor diyorlar hiç deneyimlemedim ama bildiğim kadarıyla temu gümrükten geçemeyecek ürünleri satmıyor.kahkaha atım dostum ya yok hoşuma gitti sadece
tamamdır sağolun nakit sıkınıtılı bir dönemdeyim şimdi dedim gelmez parayida alamam falan bilgim yok hiç yurt dışı alişverişinde bunları sipariş geçiyorum ozaman güvenerekten size tabikide sorumluluk bana aitBir sıkıntı olmaz gelir ben içerisinde 15-16 parça gümüş kolye bileklik olan bir sipariş verdim sorunsuz geldi. 30 euro limit önemli onu geçmemek gerekiyor geçince zaten temu sipariş vermene izin vermiyor. Kesici alet vs. sıkıntı oluyor diyorlar hiç deneyimlemedim ama bildiğim kadarıyla temu gümrükten geçemeyecek ürünleri satmıyor.
Parayı alamama konusunda temu o durumlarda pek zorluk çıkartmıyor içiniz rahat olsun.tamamdır sağolun nakit sıkınıtılı bir dönemdeyim şimdi dedim gelmez parayida alamam falan bilgim yok hiç yurt dışı alişverişinde bunları sipariş geçiyorum ozaman güvenerekten size tabikide sorumluluk bana ait