3 kasımda aldım apex mouse şu anda bile gümrük şirketine teslim edildi diyorArkadaşlar şu indirim fasa fisosuyla birkaç ürün almıştım. 700 800 TL'lik 8 günde ülkeye geldi ürün. 5 gündür gümrükten hareket etmedi. 1 Kasım'da sipariş vermiştim hâlâ gelecek. Sizinkilerde bu kadar uzun sürüyor mu?.
Arasla mı geliyor?Arkadaşlar 15. Gün hâlâ gümrükde ayın 11 inden beridir gümrükleme bitti transfer sürecinde yazıyor. Ne bir güncelleme var ne bir şey. Diyeceğim tam benim aldığım zamana 1 milyar sipariş denk geldi yada ya gümrük yada kargoculardan biri cebe indirdi. Kargo kodu oluşturuldu fakat kargo ürünü alıp sisteme girmediği için rakamlar geçersiz hala. 27 sine kadar süresi var aslında ama NORMAL şartlarda çoktan almam gerekti ürünü ama bilemedim. Bi kere Aras kayıp etmişti ürünümü yine. Amaç para iadesi değil. Keman falan almıştım baya indirimli değeri 4k 5k eder ben vergiyle 1200 e almıştım ürünleri. 2si stoktan kalktı geride alamam iade parasına. Kutusu felan büyük cebe inmemistir umarım. Gümrükde akrabası olan varsa sorgulatabilir miyiz
Hmmm ben Türkle konuştumda sürenizi bekleyin diyorda abicim o süre maks süre okadar sürede kahire turu mu yapıyor kargo.Temu bazen güncelleme yapmıyor desteği günde birden fazla kere darlarsan işleri hızlandırıyorlar ama önce türk müşteri temsilcisi ile görüşmek istiyorum de ben öyle yaptım yardımcı oldular kargo dün elime ulaştı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benimki MNG ydi ama
Kanka 1 2 3 gün daha bekliyim hadide gelsin yani. Ama sıkıntı şu 2 3 4 Kasım'da alipda eline kargo ulaşan olmuş. Ben 1 Kasım'da vermiştim. Belki onların süreçleri daha hızlıydı orasıda var. Kaybolmasında. Ürünleri o fiyatlara geri alamam. Dava açmaya kadar giderim. Vergiyle 1200 1300 e aldım. Degerleri 3k eder en az. Yani bana 1200 ümü verse geri param 15 gün onlarda kalmış olacak bu bir eksi bide ayni fiyata ürün alamicam. Şikayetçi olma durumuna gelmesede alsam daha iyi.Aras ürünleri toplu olarak alıyor sağolsunlar yani ürünler birikiyor birikiyor en son hepsini alıp dağıtımını yapıyorlar. Sizinki en son olan toplu alıma denk gelmemii ki bekliyor demekki
Bak sende 1inde vermişsin. Neyse beklicem 2 3 gün daha bakalım.Temu bir tık yavaş bazılarınada çok hızlı gelmiş ben ayın 1 inde sipariş vermiştim 14 ünde dün teslim ettiler ama mouse iyi baya eski mouse çok kötüydü benim
Evet amazon ve ali 8 gün ve altı oldu bendede çok hızlıydıAliexpress acayip bir yoğunluk olmadığında daha hızlı teslim ediliyor 1 haftada teslim ettiklerini hatırlıyorum
Kargonun kaybolması çok düşük ihtimal benimki 14 ünde geldi dediğin gibi ben 1 inde verdim 3 4 ünde verenlerin kargosu benden de önce teslim edilmiştiKanka 1 2 3 gün daha bekliyim hadide gelsin yani. Ama sıkıntı şu 2 3 4 Kasım'da alipda eline kargo ulaşan olmuş. Ben 1 Kasım'da vermiştim. Belki onların süreçleri daha hızlıydı orasıda var. Kaybolmasında. Ürünleri o fiyatlara geri alamam. Dava açmaya kadar giderim. Vergiyle 1200 1300 e aldım. Degerleri 3k eder en az. Yani bana 1200 ümü verse geri param 15 gün onlarda kalmış olacak bu bir eksi bide ayni fiyata ürün alamicam. Şikayetçi olma durumuna gelmesede alsam daha iyi.