Alırken vergi ücreti çıkıyor onu ödüyorsun güvenilirtemudan 3 5 bi sey almak istiyorum ama tc falan vermeye bi korktum bi sey olmaz degil mi 200 liralık bi sey alıcam suan sonrasında vergi mergi bi sey cıkıyor mu
Herşeye vergi çıkar aldığın ürüne dikkat et Kelime oyunları olmasıntemudan 3 5 bi sey almak istiyorum ama tc falan vermeye bi korktum bi sey olmaz degil mi 200 liralık bi sey alıcam suan sonrasında vergi mergi bi sey cıkıyor mu
İsteseler 30 liraya alırlar zaten tc nitemudan 3 5 bi sey almak istiyorum ama tc falan vermeye bi korktum bi sey olmaz degil mi 200 liralık bi sey alıcam suan sonrasında vergi mergi bi sey cıkıyor mu
tamamdırAlırken vergi ücreti çıkıyor onu ödüyorsun güvenilir
nasıl yaniHerşeye vergi çıkar aldığın ürüne dikkat et Kelime oyunları olmasın
Güvenilir 7 8 defa sipariş verdim
sahkdsahkjfhjkas dogru da ne bilm ya ilk defa bi seye tcmi vericem yeni 18 oldumİsteseler 30 liraya alırlar zaten tc ni![]()
Ürünü alırken alt tarafta seçenekler oluyor bazen kandırmaca oluyor aldığın ürünün açıklamasını iyi oku tc ni istemelerinin sebebi gümrükten geçmesitamamdır
nasıl yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sahkdsahkjfhjkas dogru da ne bilm ya ilk defa bi seye tcmi vericem yeni 18 oldum
20 li tornavida seti işte 5 tlden başlıyortamamdır
nasıl yani
sahkdsahkjfhjkas dogru da ne bilm ya ilk defa bi seye tcmi vericem yeni 18 oldum
TC ni gümrük için alıyorlar, gümrük te kim olduğunu bilmeden adına işlem yapamazlar. Geçmesi için kim olduğunun bilinmesi gerek, korkmana gerek yoktamamdır
nasıl yani