Temu güvenilir midir ?

Bet'

80+
Reaksiyon skoru
91
temudan 3 5 bi sey almak istiyorum ama tc falan vermeye bi korktum bi sey olmaz degil mi 200 liralık bi sey alıcam suan sonrasında vergi mergi bi sey cıkıyor mu

temudan 3 5 bi sey almak istiyorum ama tc falan vermeye bi korktum bi sey olmaz degil mi 200 liralık bi sey alıcam suan sonrasında vergi mergi bi sey cıkıyor mu
Alırken vergi ücreti çıkıyor onu ödüyorsun güvenilir

Herşeye vergi çıkar aldığın ürüne dikkat et Kelime oyunları olmasın

Güvenilir 7 8 defa sipariş verdim

İsteseler 30 liraya alırlar zaten tc ni :kekw:

Alırken vergi ücreti çıkıyor onu ödüyorsun güvenilir
tamamdır
Herşeye vergi çıkar aldığın ürüne dikkat et Kelime oyunları olmasın

Güvenilir 7 8 defa sipariş verdim
nasıl yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İsteseler 30 liraya alırlar zaten tc ni :kekw:
sahkdsahkjfhjkas dogru da ne bilm ya ilk defa bi seye tcmi vericem yeni 18 oldum

tamamdır

nasıl yani

sahkdsahkjfhjkas dogru da ne bilm ya ilk defa bi seye tcmi vericem yeni 18 oldum
Ürünü alırken alt tarafta seçenekler oluyor bazen kandırmaca oluyor aldığın ürünün açıklamasını iyi oku tc ni istemelerinin sebebi gümrükten geçmesi

tamamdır

nasıl yani

20 li tornavida seti işte 5 tlden başlıyor
Seceneklerde tornavida 3 adet o dediği fiyat felan

Yani resme bakarak değil tıkladığın seçeneklere dikkat ederek al

tamamdır

nasıl yani

TC ni gümrük için alıyorlar, gümrük te kim olduğunu bilmeden adına işlem yapamazlar. Geçmesi için kim olduğunun bilinmesi gerek, korkmana gerek yok :D

arkadaşlar kısaca pantolon yerine pantolon fotoğrafı gönderebilirler ona dikkat et diyor seçenekleri oku derken 😂

aksbfsamböfbasm cok tesekkurler herkese baktım sıkıntı yok o yönde zaten instada ünlü birinin linkleriydi

Ürünün yorumlarına da bakın.

• Beğen
Reaksiyonlar: Bet'
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,169
Üyeler
183,395
Son üye
Doğantnn