temudan kredi kartı ile alışveriş yaptım klavye mouse + aksesuarlar vb. aldım ama 3 kere satın aldım klavyeyi tekli aksesuarları tekli mouse aldım bi problem olurmu kredi kartı bilgilerinde sorun olurmu kopyalama yada çalma gibi durum olurmu
Bence bir sorun olmaz ancak bu ve bu gibi şeylerden korkuyorsan alışveris yaparken sanal kart kullanmani oneririm.temudan kredi kartı ile alışveriş yaptım klavye mouse + aksesuarlar vb. aldım ama 3 kere satın aldım klavyeyi tekli aksesuarları tekli mouse aldım bi problem olurmu kredi kartı bilgilerinde sorun olurmu kopyalama yada çalma gibi durum olurmu
ilk kez yurt dışı alışverişi yaptım siteden normalde willhaben gibi siteden yapıyordum yada türkiyedeki hepsiburada amazon gibi yerlerden yapıyordum ilk denedim temuyu ama herşeyi aldıktan sonra saçma sapan yorumlar görmeye başladım yok kart bilgileri çalınıyor ekstra para çekme durumu var vb. şeylerle karşılaştığım için bi aklımda soru kaldı böyleBence bir sorun olmaz ancak bu ve bu gibi şeylerden korkuyorsan alışveris yaparken sanal kart kullanmani oneririm.
ilk kez yurt dışı alışverişi yaptım siteden normalde willhaben gibi siteden yapıyordum yada türkiyedeki hepsiburada amazon gibi yerlerden yapıyordum ilk denedim temuyu ama herşeyi aldıktan sonra saçma sapan yorumlar görmeye başladım yok kart bilgileri çalınıyor ekstra para çekme durumu var vb. şeylerle karşılaştığım için bi aklımda soru kaldı böylehevet güvenli herhalde herks alıyo bak bişy de olmadı yani