Neler Yeni

Yardım TEMU HAKKINDA YARDIM

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
902
İsim
Sercan GÖKALP

umtb

80+ Bronze
Tamamdır orda değiştirdiğimde oluyor yani peki diyelim ki kabul olmazsa bize uyarı falan veriyor mu?
olmama gibi bir durumu yok eve ayda 20 tane çinden mal getirdim aliexpten

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
902
İsim
Sercan GÖKALP
olmama gibi bir durumu yok eve ayda 20 tane çinden mal getirdim aliexpten
Tamamdır aynı hesaptan aynı adrese ama farklı TC ler kesinlikle sorun olmuyor yani farklı hesap olmasına gerek yok

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,412
İsim
Volkan
Selamünaleyküm arkadaşlar. Şimdi size şöyle bir sorun var Ben wincredit kısmından 1000 TL kredi kazandım bunu yine wincredit kısmından harcayıp tekrar 1000 TL kazanıp böyle bir döngüye sokmam için sipariş vermem lazım ama en az iki tane ürün sipariş vermem gerekiyor. Aylık ürün kotamız 5 paket olduğu için bu ikişer ikişer verdiğin siparişleri tek pakette nasıl toplayabilirim. Müşteri temsilcisi ile konuştum paketlerin belirli bir kiloya ya da büyüklüğe göre oluşturulduğunu söylüyor ama aldığım ürünler 2 ayrı satıcıdan ve bunları birleştirebilir miyiz diye sorduğumda bana bu cevabı veriyor robotla değil insanla konuşuyorum bu arada. Bu konu hakkında bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi acaba çünkü bu şekilde ayda en fazla 2 kere sipariş verebilirim ama ürünleri tek sepette toplayabilirsem 4 kere sipariş verebilirim
tek pakette ztn 5 6 7 tane ürün alıyorsun anlamadım soruyu
Mesaj otomatik birleştirildi:

kargo yola çıkmassa ( temunun kendi deposu var oradan bahsediyorum ) depoya gidene kadar zamanın oluyor 2 farklı satıcıdan 2 farklı urun sipariş verirsen aynı depoya gidiyor ve tek kutuda geliyor oda sanırsam 1 hakkını yiyor diyebiliyorum. Ama sen yinede araştır.
yok kanka birleşmiyor ayrı yolluyorlar öyle siparişim denk geldi ayrı paketliyorlar

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,412
İsim
Volkan
Müşteri temsilcisi bana boyutuna ve ağırlığına göre değişebileceğini söyledi de o yüzden
valla ben ortalama boyutlarda ürünler aldım 7 taneydi bir siparişimde ürünler sadece 1 taneyi çıkardılar ayrı yolladılar

Top Bottom