waldenistaken
80+
- Reaksiyon skoru
- 70
Selamlar mouse iadesi ettim fakat böyle bir şey diyor mouse u geri almayacaklar mı tam anlayamadım fotoğraf ektedir.
Evet ürün sende kalsın paranı iade ettik demişler.Selamlar mouse iadesi ettim fakat böyle bir şey diyor mouse u geri almayacaklar mı tam anlayamadım fotoğraf ektedir.
Alıntıyı görüntüle
haha dostum eğer ürünü tamir etme şansın varsa bedava mouse hediye etmiş elemanlarSelamlar mouse iadesi ettim fakat böyle bir şey diyor mouse u geri almayacaklar mı tam anlayamadım fotoğraf ektedir.
Alıntıyı görüntüle
teşekkür ederim.Evet ürün sende kalsın paranı iade ettik demişler.
bozuk mu bariSelamlar mouse iadesi ettim fakat böyle bir şey diyor mouse u geri almayacaklar mı tam anlayamadım fotoğraf ektedir.
Alıntıyı görüntüle
ürün mouse. sensörü rezalet kargo geldiğinde kutusu ezikti. sensör alıp takılır mı acaba..haha dostum eğer ürünü tamir etme şansın varsa bedava mouse hediye etmiş elemanlar![]()
mouseun sensörü rezalet oyun içi takılıyorbozuk mu bari![]()
suistimal edeceklerini düşünüyorum bende. kargo bile zarzor geldi kalkıp geri kargolayıp alıp denetlemek falan uğraşmazlar olan satıcıya olur.temu iade ile uğraşmamak için ürün sende kalsın, parasını yolluyorum diyor. Bunu çok kişide gördüm . Umarım bizim millet bu durumu suistimal etmez diyeceğim ama içimde de şüphe var tabi.
Ne tür sensör kullanıyor onu öğrenip aliexpreste bakabilirsin.ürün mouse. sensörü rezalet kargo geldiğinde kutusu ezikti. sensör alıp takılır mı acaba..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mouseun sensörü rezalet oyun içi takılıyor
hiç bilgim yok nasıl yapar ederim bilmiyorum aliexpressten gelirse gümrükte vergi ödüyor muyum tekrar ?Ne tür sensör kullanıyor onu öğrenip aliexpreste bakabilirsin.
Elektronikcilere sor tamir edilip edilemeyeceğini söyler zaten.hiç bilgim yok nasıl yapar ederim bilmiyorum aliexpressten gelirse gümrükte vergi ödüyor muyum tekrar ?
yakında kaliteli veya sağlam elektronikçi yok gibi en iyisi biraz araştırır bulamazsam forumda mouse sensörlerini anlayan birinden yardım alırım teşekkür ederimElektronikcilere sor tamir edilip edilemeyeceğini söyler zaten.
Ayrı olarak tekrar vergi ödemiyorsun temu da ki gibi her şey.