vergiyi geri iade etmiyor diye biliyorumAjazz mouse iade edicem iade süreci hızlımı nasıl kolaymı bilen varmı?
bi dönem direkt iade ediyordun ve geri almıyorlardı ama artık eskisi gibi yapmıyorlar, o seçenek çıkıyor mu diye bak. Ben şu an iade ettiğim f75 ve apex ile yazıyorumAjazz mouse iade edicem iade süreci hızlımı nasıl kolaymı bilen varmı?
Çinliler işi uyandıbi dönem direkt iade ediyordun ve geri almıyorlardı ama artık eskisi gibi yapmıyorlar, o seçenek çıkıyor mu diye bak. Ben şu an iade ettiğim f75 ve apex ile yazıyorum![]()
Ediyor toplam iade edilicek tutar 733 tl 103 tl mouse 630 vergivergiyi geri iade etmiyor diye biliyorum
Doğrudur desteke yazdım ama öyle bir şey de seçenek de çıkmadı bende zamanında amazondan yurtdışı dierya t68se aldım w tuşu temassızdı adamlar resmini istedi klavyenin attım direkt ürünü göndermeden iade yaptılar 500 tlbi dönem direkt iade ediyordun ve geri almıyorlardı ama artık eskisi gibi yapmıyorlar, o seçenek çıkıyor mu diye bak. Ben şu an iade ettiğim f75 ve apex ile yazıyorum![]()
ürün kusurlu çalışmıyor seçmiştimBazı faktörlerde iade etmeden tam ücret veriyor. Bütün iade seçeneklerini dene karşına çıkabilirde çıkmayabilirde.
Diğer tüm seçenekleri dene. Artık ihtiyacım yokta vermezken, ürün hasarlı/kusurlu seçeneğinde vermişti.Doğrudur desteke yazdım ama öyle bir şey de seçenek de çıkmadı bende zamanında amazondan yurtdışı dierya t68se aldım w tuşu temassızdı adamlar resmini istedi klavyenin attım direkt ürünü göndermeden iade yaptılar 500 tl
Mesaj otomatik birleştirildi:
ürün kusurlu çalışmıyor seçmiştim
resim atıyım 1 saniyeDiğer tüm seçenekleri dene. Artık ihtiyacım yokta vermezken, ürün hasarlı/kusurlu seçeneğinde vermişti.
evet iadeyi iptal edip tekrar açabiliyorsunDoğrudur desteke yazdım ama öyle bir şey de seçenek de çıkmadı bende zamanında amazondan yurtdışı dierya t68se aldım w tuşu temassızdı adamlar resmini istedi klavyenin attım direkt ürünü göndermeden iade yaptılar 500 tl
ürün kusurlu çalışmıyor seçmiştim
iadeyi iptal edip tekrar açabliyormuyum
1. yi seçtiğimde vermediDiğer tüm seçenekleri dene. Artık ihtiyacım yokta vermezken, ürün hasarlı/kusurlu seçeneğinde vermişti.
Artık ihtiyacım yok yada eksik hatalı parçayı seç. İkisinden birinde vermesi gerekir vermiyorsa sana istisna tanımamışlardır. Her hesaba yada her ürüne bunu yapmıyorlar1. yi seçtiğimde vermedi
yok kral denedim ama çıkmıyor artık ihtiyacım yoku seçersem 103 tl iade ediyor diğerlerinde 733 iade ediyor mecbur vericez karta iade süresi 5-14 gün diyor zaten ürün çinede gidicek 15 günde gelmişti 1 ay iadesini bekleriz artık temu kredisiylede iade yapamıyorum hesabınız fln bş ler diyorArtık ihtiyacım yok yada eksik hatalı parçayı seç. İkisinden birinde vermesi gerekir vermiyorsa sana istisna tanımamışlardır. Her hesaba yada her ürüne bunu yapmıyorlar