Temu iadem 2 defa yatmış

Temu'nun umrunda olmaz. 15k kadar para iadesi (ürünler bende kaldı), bir sürü hediye kupon aldım. Hergün hesaplarımdan kupon istiyorum. Dün 1 tane hesabımdan yazıştığımda kupon kalmadığını söyledi. Tam konuşmayı kapatıyordum bana 3 ay önceki siparişimden 490tl kredi teklif etti. Eyvallah dedim :D.
Hocam yaptığını elestirecektim fakat sonradan düşününce lambanın yaninda masum kaldınız 😀

İş arkadaşım Temudan şuanki değerle sizin paraya çevirsem 2500 TL lik karışık ürünler sipariş etmişti.

İlk bekledi bekledi ses yok abi gelmiyor 2 hafta 3 hafta oldu ne ürün var nede paramızı geri alamıyoruz ürün yolda diye. Tam olarak İzleyemiyoruz da.

En son bu arkadaşım bıktı iadeye tıkladı. 1 haftaya kalmadı Para iadesi yapıldı tabi paket yok ortada hala.

İadeden 3-5 gün sonra paket kapılarına ulaştı. Adam harbiden üzüldü lan iade etmeseydim keşke diye.

Neyse 1 hafta geçmedi üzerinden ikinci defa 2500 TL kartına ödendi. Sabah sabah işe gelmiş bakıyorum adam sinsice sırıtıyor. Ne oldu abi söylesene çatladık burda tutturduk. En sonunda dayanamayıp söyledi. Hep pirlikte patlattık kahkahayı.

Ve bir süre sonra Temu çalışanları aradı size kargo ulaşmış mı diye. Dedik ulaşmasına ulaştı da ama yolunu gözlemekten yaşlandık be abi. E sonra iade etmek konusuna girmeden okey deyip geri kapattılar telefonu. Hatırlayınca hala güleriz
temu bükücü

Hocam yaptığını elestirecektim fakat sonradan düşününce lambanın yaninda masum kaldınız 😀
Eleştirilecek bir şey yok aslında. Aldığım ürünler kusurlu veya yanlış ürün geldiğinde iade hakkımı kullandım. Temu zaten bu şekilde çalışıyor. Aylık Kupon isteme kısmına takıldıysan aylık 50bin Tllik ürün alıyorum. Verdikleri %20 kredi 200tl indirim yapıyor :D. 3 ay önceki siparişime verdikleri 490tlye takıldıysan o ürün de çakma çıktı ve görevini yerine getirmiyordu. 2000tl ödemiştim. O zamanlar ürünü iade istediler ben göndermedim. Herhangi bir iade de yapmamışlardı. Dün tesadüf mh bana herhangi bir üründe sorun yaşadınız mı diye sorduğunda o üründen bahsettim. Ondan sonra bana o krediyi vermişti.

Eleştirilecek bir şey yok aslında. Aldığım ürünler kusurlu veya yanlış ürün geldiğinde iade hakkımı kullandım. Temu zaten bu şekilde çalışıyor. Aylık Kupon isteme kısmına takıldıysan aylık 50bin Tllik ürün alıyorum. Verdikleri %20 kredi 200tl indirim yapıyor :D. 3 ay önceki siparişime verdikleri 490tlye takıldıysan o ürün de çakma çıktı ve görevini yerine getirmiyordu. 2000tl ödemiştim. O zamanlar ürünü iade istediler ben göndermedim. Herhangi bir iade de yapmamışlardı. Dün tesadüf mh bana herhangi bir üründe sorun yaşadınız mı diye sorduğunda o üründen bahsettim. Ondan sonra bana o krediyi vermişti.
Temu sahibi fazla saf mı ne? :D

Yoksa kanunen olması gereken öyle olmalı herkesi kendi toplumumuz gibi sanıyoruz.
Ürün aldıkmı bozuk çıkınca yollarız servise, servis onu dahada bozup üzerimize yolluyor ürününüz sorunsuz çalışıyor diye :D

Temu sahibi fazla saf mı ne? :D

Yoksa kanunen olması gereken öyle olmalı herkesi kendi toplumumuz gibi sanıyoruz.
Ürün aldıkmı bozuk çıkınca yollarız servise, servis onu dahada bozup üzerimize yolluyor ürününüz sorunsuz çalışıyor diye :D
Saf demeyelim de devlet destekli olduğundan olabilir.

Zaten oradaki ürünleri %90'ı çakma, kalitesiz malzemelerden üretilmiş ürünler. Zarar etmezler yani merak etme :D

Saf demeyelim de devlet destekli olduğundan olabilir.

Zaten oradaki ürünleri %90'ı çakma, kalitesiz malzemelerden üretilmiş ürünler. Zarar etmezler yani merak etme :D
Yinede adamlar çalışmışlar etmişler ürün üretmişler. Hakklarını yemiş gibi olmayalım.

Valla arkadaşımın yerine olsam iade ettikleri paraların hepsini geri öderdim. Yazık lan adamlara.
Eğer o kadarını düşünmüşlerse bendende jest olsun.

Yinede adamlar çalışmışlar etmişler ürün üretmişler. Hakklarını yemiş gibi olmayalım.

Valla arkadaşımın yerine olsam iade ettikleri paraların hepsini geri öderdim. Yazık lan adamlara.
Eğer o kadarını düşünmüşlerse bendende jest olsun.
Geri ödeme diye bir işlem yok onlarda. Ben bir ürünümde yanlışlıkla ürünü aldım tıklayacağıma ürünü almadım seçeneğine tıkladım. 2600 hemen bana geri yattı. Mh hizmetlerine yanlışlıkla tıkladım, ürünü teslim aldım krediyi geri alın dediğimde önemli değil ürün de sizde kalabilir dürüstlüğünüz için teşekkürler deyip konuyu kapattı. Onlar için iade gerçekleşmişse iş bitmiştir.

Geri