Perfectshot06
Moderatör
Dahası
Hangi ülkeden geldiği yazmıyor mu?
Hangi ülkeden geldiği yazmıyor mu?
şimdi 480 tl altı aldığım zamanmı gümrük vergisi ödememGüvenilir hocam arkadaşima geldi youtubede videolar var hepsini geçtim benim urunlerde pazartesi ben de urunler çok uygun alt limit 480tl ve kargo bedava sadece vergi ücreti çikiyor bana 70tl mi ne çikti
Limit yok hocam arkadaşım 6k lik ürun aldi hepsi geldiYurtdışı olduğu için sipariş adetinde aylık limit var mı? Mesela 10 parça toplamda ürün alsam gümrükte sıkıntı olur mu?
Hocam son adimda vergi cikiyor zaten her sey online kapiya ücretsiz geliyor, vergide aliexpress gibi fazla cikmiyor az cikiyorşimdi 480 tl altı aldığım zamanmı gümrük vergisi ödemem
vergi felan nasıl oluyorLimit yok hocam arkadaşım 6k lik ürun aldi hepsi geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam son adimda vergi cikiyor zaten her sey online kapiya ücretsiz geliyor
Tam bilgim yok hocam ülke ile ilgili ancak çinden gelen ürün değil araçlar %50 ötv uygulanacak hocam, ürünlerde ek zam yok vergi açisindanMuhtemelen kargo çin yerine Avrupa'dan geliyor.
Çünkü AB ile Türkiye arasında gümrük anlaşması var. Sadece yüzde 20 vergi alınıyor.
Çinden gelen ürünlerde ise yüzde 50.
O yüzden hangi ülkeden geliyor dedim.
Şimdi ödediğimiz harici ekstra bir şey çıkıyor mu?Tam bilgim yok hocam ülke ile ilgili ancak çinden gelen ürün değil araçlar %50 ötv uygulanacak hocam, ürünlerde ek zam yok vergi açisindan
Ödeme adiminda gozukuyor hocam konudaki linke özel 1000tl ye 300tl kuponda mevcut bilginevergi felan nasıl oluyor
Çikmiyor hocam kapida ek ücret yokŞimdi ödediğimiz harici ekstra bir şey çıkıyor mu?