Temu kampanyalar ve alışveriş limiti

cengizovic

80+ Silver
Reaksiyon skoru
951
Arkadaşlar şuan birkaç bir şey almam gerekiyor. Omuz çantası, termalpad, mouse grip tape gibi şeyler. Şuan kullanabileceğim wincredit benzeri bir şey var mı? Neyi kullanmam gerekiyor uyguna almam için, aktif olarak kullananlar yardımcı olabilir mi? Bir de limiti söylerseniz çok sevinirim.

Yeni hesaba tek seferlik claimcredit geliyor .

Yeni hesaba tek seferlik claimcredit geliyor .
Hocam bunun için neler gerekli, nasıl oluyor? Alışverip yaptıktan sonra mı geliyor yoksa alışveriş yapmadan önce geliyor mu? Mouse almıştım Ocak ayında Ajazz 159pro sadece vergi ödemiştim. O şekilde mi işliyor?

Hocam bunun için neler gerekli, nasıl oluyor? Alışverip yaptıktan sonra mı geliyor yoksa alışveriş yapmadan önce geliyor mu? Mouse almıştım Ocak ayında Ajazz 159pro sadece vergi ödemiştim. O şekilde mi işliyor?
Belli bir tutarda alışveriş yapınca kredi geliyor

Belli bir tutarda alışveriş yapınca kredi geliyor
Hocam yorumlarda okudum bu kredi için sipariş verip iptal edenler olmuş. Öyle de oluyor mu peki? Yoksa direkt alışveriş şart mı? Fazla bütçem yok art arda sipariş verirsem 1500 TL geçer

Hocam yorumlarda okudum bu kredi için sipariş verip iptal edenler olmuş. Öyle de oluyor mu peki? Yoksa direkt alışveriş şart mı? Fazla bütçem yok art arda sipariş verirsem 1500 TL geçer
Olmuyor . Malesef

Geri