Neler Yeni

Temu Kartımdan 1057 TL para çekti!!

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,550
İsim
Oğuz
Saat 11.13'de kendiliğinden para çekilmiş. Temu'ya bildirdim ve işleme alındı. Git gide ürün kaliteleriyle de gözümde dolandırıcı olmaya başladı bu site. Kartınızı ne olur ne olmaz silin uygulamadan.
IMG_20241219_114447.jpg

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
976
İsim
mehmet ali oğuz
Sanal kart zaten istese de çekemez. ALışveris sonrası e ticarete bile kapatıyorum korkudan nolur ne olmaz :(

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,550
İsim
Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanal kart zaten istese de çekemez. ALışveris sonrası e ticarete bile kapatıyorum korkudan nolur ne olmaz :(
Birazdan da bankayı arayacağım. Kim bilir bilgilerimiz kimlerde. Kapattıracam en sonunda o olacak.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
976
İsim
mehmet ali oğuz
Birazdan da bankayı arayacağım. Kim bilir bilgilerimiz kimlerde. Kapattıracam en sonunda o olacak.
Valla hocam sanal kart olsa bile güvenmiyorum kapatıyorum alışverişe alacagım zaman limit belirle aç öyle al. Bu aralar sıkıntılı çok arttı bu işler özellikle yurt dışı açık kartlar da sürekli olan durum diyebilirim. Bankayı arayın zaten harcama itirazdan alırsınız parayı lakin devamında dikkatli olun daha büyük paralar çekilebilir.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,550
İsim
Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla hocam sanal kart olsa bile güvenmiyorum kapatıyorum alışverişe alacagım zaman limit belirle aç öyle al. Bu aralar sıkıntılı çok arttı bu işler özellikle yurt dışı açık kartlar da sürekli olan durum diyebilirim. Bankayı arayın zaten harcama itirazdan alırsınız parayı lakin devamında dikkatli olun daha büyük paralar çekilebilir.
Yurt Dışı kapattım. Alırken açıp sonrasında kapatmak mantıklı olan hareket.

Top Bottom