Temu klavye sacmaligi

Reaksiyon skoru
2
Temudan önüme ucuza %60 klavyeler düşüyor reklam olarak 90tl işte vergiyle 300 400 neyse ama uygulamaya girince aynı klavye 2k tl vergisiz scam mi yoksa ben mi beceremiyorum

Screenshot_20250620-181535_Instagram.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Örnek bunun gibi

evet 100tl ye geliyor ama vergisiz 100tl ye geliyor. temunun kampanyaları scam oluyor zaten genelde. tamamen kolpa kampanyalar, yok bitki suluyon beedava ürün yok davet ediyon bedava ürün. hepsi hikaye

evet 100tl ye geliyor ama vergisiz 100tl ye geliyor. temunun kampanyaları scam oluyor zaten genelde. tamamen kolpa kampanyalar, yok bitki suluyon beedava ürün yok davet ediyon bedava ürün. hepsi hikaye
vergi ayağına da kendi fiyatını geçiriyor zaten sana oyüzden ucuza geliyor diyelim 100tl ye gelmiyor.

vergi ayağına da kendi fiyatını geçiriyor zaten sana oyüzden ucuza geliyor diyelim 100tl ye gelmiyor.
Ben okeyim vergisiz 100e vergiyle 500 600 olsun hadi ben reklama tıklayıp uygulamada aç deyince vergisiz 100 olan hali gidiyor direkt anlamadım ki millet alıyor burdan ama

Geri