Yardım Temu Ters Fan Gümrük sorusu

TsuchinagaHiyori

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
242
Screenshot_2025-10-09-16-07-28-894_com.einnovation.temu-edit.webp

temudan bilgisayarıma 6 tane ters fan almayı planlıyorum. normalda gümrüğe takılmaması için kargo dahil 30 euro geçmemesi gerekli. oda yanlış bilmiyosam 1500-1600tl civari olması gerek. ama sepetimde toplam fiyat 2300 tl oluyor ve sipariş vermeme izin veriyor. eğer bunları sipariş verirsem gümrükte takılırmı veya bi sorun yaşarmıyım?

Alıntıyı görüntüle

temudan bilgisayarıma 6 tane ters fan almayı planlıyorum. normalda gümrüğe takılmaması için kargo dahil 30 euro geçmemesi gerekli. oda yanlış bilmiyosam 1500-1600tl civari olması gerek. ama sepetimde toplam fiyat 2300 tl oluyor ve sipariş vermeme izin veriyor. eğer bunları sipariş verirsem gümrükte takılırmı veya bi sorun yaşarmıyım?
temu izin veriyorsa bir halt olmaz

temu izin veriyorsa bir halt olmaz
hocam az önce garip bişiler oldu. konuyu açmadan önce izin veriyodu. kapat aç yaptıktan sonra hata vermeye başladı. galiba temuyu buga soktum anlık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrı ayrı olarak sipariş verirsem siparişte sıkıntı çıkmıyor ama gümrükte durumlar nasıl olur?

Son düzenleme:
30 euro altındaysa 5 alışveriş yapabiliyor olman lazım
sonradan hata vermeye başladı. tahminimce buga falan girdide. ayrı ayrı sipariş verirken problem olmuyo. ama kargo işlemi nasıl olur bilmiyorum.

sonradan hata vermeye başladı. tahminimce buga falan girdide. ayrı ayrı sipariş verirken problem olmuyo. ama kargo işlemi nasıl olur bilmiyorum.
ayrı ayrı verirsen tek kutuda bile gelse ayrı iki paket sayılıyor gümrük çıkarsa da temu iadeni yapıyor

ayrı ayrı verirsen tek kutuda bile gelse ayrı iki paket sayılıyor gümrük çıkarsa da temu iadeni yapıyor
saolun hocam vaktinizi ayırdığınız için. o halde ayrı ayrı siparişi veriyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,864
Üyeler
184,240
Son üye
ilterasilkan
Geri