arasjr
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 648
- İsim
- Aras Şimşek
ben cok uzak kaldım bı arkadas kısaca bana acıklayabılır mıhocam geçenlerde anlattığım taktiği bugün 4.kere uyguladım ve herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım.Vereceği jeton oranları belli,vereceği yüzdeliği söylüyor zaten oradan kafasına göre jeton vermiyor hesabını düzgünce yaptıktan sonra kampanyadan gelişigüzel 5 10 jetonu niye alsın?
alta sslerini bıraktım ekstra her seferinde 600tl 700tl ekstra vermek istemeyen kullanabilir.Hesaba kampanya tanımlamama gibi bir şey yapıcaklarını sanmıyorum eskiden alışveriş yapmış herkese zaten otomatik olarak tanımlanıyor yeni hesaplara da sırayla her hesaba veriyorlar yan hesaba geçen gün geldi.Ekstra ödemelerim ise tamamen isteğe bağlıydı o ürünleri almak aklımda vardı.2.şey ise eğer wincredit sayfasında aradığınız ürünü bulamazsanız o sayfadan çıkın arama kısmına istediğiniz ürünü yazın sepete ekleyin o sayfada 20 25 sn dolaşın sonra tekrar wincredit yazıp süreniz dolmadan o sayfaya geri gelin aradığınız ürünler üstlerde çıkmaya başlayacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve ekstradan wincrediti sorunsuzca yapmak istiyorsanız orada size ayırdığı zaman içerisinde alışverişinizi yapın.