Neler Yeni

🔥İndirim - TEMU - TÜM İNDİRİMLER (Sürekli Güncellenecek)

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Aras Şimşek
hocam geçenlerde anlattığım taktiği bugün 4.kere uyguladım ve herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım.Vereceği jeton oranları belli,vereceği yüzdeliği söylüyor zaten oradan kafasına göre jeton vermiyor hesabını düzgünce yaptıktan sonra kampanyadan gelişigüzel 5 10 jetonu niye alsın?
alta sslerini bıraktım ekstra her seferinde 600tl 700tl ekstra vermek istemeyen kullanabilir.Hesaba kampanya tanımlamama gibi bir şey yapıcaklarını sanmıyorum eskiden alışveriş yapmış herkese zaten otomatik olarak tanımlanıyor yeni hesaplara da sırayla her hesaba veriyorlar yan hesaba geçen gün geldi.Ekstra ödemelerim ise tamamen isteğe bağlıydı o ürünleri almak aklımda vardı.2.şey ise eğer wincredit sayfasında aradığınız ürünü bulamazsanız o sayfadan çıkın arama kısmına istediğiniz ürünü yazın sepete ekleyin o sayfada 20 25 sn dolaşın sonra tekrar wincredit yazıp süreniz dolmadan o sayfaya geri gelin aradığınız ürünler üstlerde çıkmaya başlayacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve ekstradan wincrediti sorunsuzca yapmak istiyorsanız orada size ayırdığı zaman içerisinde alışverişinizi yapın.
ben cok uzak kaldım bı arkadas kısaca bana acıklayabılır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Uğurcan
Wincredit olayını anlatan mesaj nerde acaba ? Size tekrar sormak yerine oradan öğreneyim bari.

KingDeViL

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,177
Üyeler
168,899
Son üye
fr1stt
Top Bottom