B BARIS31 80+ Katılım 14 Aralık 2024 Mesajlar 62 28 Aralık 2024 #79 bddk ya nasıl şikayet ettiniz 6 aydır gelmeyen bir temu iadem var. Temu ısrarla iade ettiğini söylüyor.
bddk ya nasıl şikayet ettiniz 6 aydır gelmeyen bir temu iadem var. Temu ısrarla iade ettiğini söylüyor.
S sevgigunes 80+ Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 1 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Sevgi Güneş Dün, 17:28 #80 Bu arn numarası nerde yazıyor bende sipariş iptali yaptım ve para iadem gerçekleştirilmedi. Bu bddk ya şikayet nasıl yapılıyor adım adım anlatabilecek olan varsa çok sevinirim
Bu arn numarası nerde yazıyor bende sipariş iptali yaptım ve para iadem gerçekleştirilmedi. Bu bddk ya şikayet nasıl yapılıyor adım adım anlatabilecek olan varsa çok sevinirim
Oguz... 80+ Bronze Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1,130 Dün, 21:28 #81 benimde küçük bir sorunum oldu arn numarası temu makbuzundaki iade kimliğimi birde bddkya şikayeti kredi kartı olarak mı şeçiyoruz
benimde küçük bir sorunum oldu arn numarası temu makbuzundaki iade kimliğimi birde bddkya şikayeti kredi kartı olarak mı şeçiyoruz