Neden kimse dönüş sağlamıyor??Bu arn numarası nerde yazıyor bende sipariş iptali yaptım ve para iadem gerçekleştirilmedi. Bu bddk ya şikayet nasıl yapılıyor adım adım anlatabilecek olan varsa çok sevinirim
Herhangi bir dönüş sağlandı mı tarafınızaAbi aynısı başıma geldi 1 ay olacak bekliyorum, bddk ya başvuralı 4 gün oluyor halen daha ortada hiç bir şey yok
Benim 4 ay olduAbi aynısı başıma geldi 1 ay olacak bekliyorum, bddk ya başvuralı 4 gün oluyor halen daha ortada hiç bir şey yok
paparada harcama itirazı yapalı neredeyse 1 ay oluyor hala bir şey yok. Böyle yerlerden harcama yapacaksanız kesinlikle kredi kartı ile yapın.Alacaksanız papara vesaire kartlarla alın 2 günde iade saglandı
Şans herhalde hocam iki üç kere iptal ettim ikiside 2 3 gün içerisinde tarafıma iletildipaparada harcama itirazı yapalı neredeyse 1 ay oluyor hala bir şey yok. Böyle yerlerden harcama yapacaksanız kesinlikle kredi kartı ile yapın.
normalde bendede iadeler o civarda yatıyor ama sanırım bir iadede sıkıntı çıktı.Şans herhalde hocam iki üç kere iptal ettim ikiside 2 3 gün içerisinde tarafıma iletildi
Kredi kartıyla ne biliyim hocam sıkıntı çıkmasın şimdinormalde bendede iadeler o civarda yatıyor ama sanırım bir iadede sıkıntı çıktı.