Neler Yeni

Temu vergi iadesi yapıyormu?

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Muhammet Kürkçü
Beyler aranızda temudan ürün alıpta sonradan kargo ile iade yapan varmı acaba? Yapan varsa vergisi iade oluyormu acaba? Yoksa sadece ücret iadesimi yapıyorlar?

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Muhammet Kürkçü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bak direkt alıdıgın gibi sana gelmeden iade edersen gelir ama gelirse o işte devlete gidiyor
Hayır hocam şeyden bahsediyorum ben hani bazen şey diyorlarya "ürün sizde kalsın biz para iadesini yapıyor" bu durumda vergi dahil olmak üzere tam fiyat iadesi yapıyorlar. Benim sorduğum soru eğer ürünü onlara geri kargolarsam vergi iadesi yapıyorlarmı?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Hayır hocam şeyden bahsediyorum ben hani bazen şey diyorlarya "ürün sizde kalsın biz para iadesini yapıyor" bu durumda vergi dahil olmak üzere tam fiyat iadesi yapıyorlar. Benim sorduğum soru eğer ürünü onlara geri kargolarsam vergi iadesi yapıyorlarmı?
harbı bunu yapan varsa bilgilendirsin bizi

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Musa Topçu
Eğer keyfi iade ise vergiyi vermiyorlar üründe sıkıntı vs. Varsa vergi ile iade ediyorlar

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Musa Topçu
Bu sizin tecrübenizmi yoksa başka birindenmi duydunuz?
Kendi tecrübem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Papara ile almanızı öneririm bankaların 1-2 hafta sürüyor papara 1-2 gün içinde direkt iade ediyor

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,889
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Beyler aranızda temudan ürün alıpta sonradan kargo ile iade yapan varmı acaba? Yapan varsa vergisi iade oluyormu acaba? Yoksa sadece ücret iadesimi yapıyorlar?
hepsini iade ettiler bende

Top Bottom