Bak direkt alıdıgın gibi sana gelmeden iade edersen gelir ama gelirse o işte devlete gidiyorHocam kargosuz iadede vergiyide iade ediyorlar ama kargolu iadede emin olamadım aynı durumdan.
Hayır hocam şeyden bahsediyorum ben hani bazen şey diyorlarya "ürün sizde kalsın biz para iadesini yapıyor" bu durumda vergi dahil olmak üzere tam fiyat iadesi yapıyorlar. Benim sorduğum soru eğer ürünü onlara geri kargolarsam vergi iadesi yapıyorlarmı?Bak direkt alıdıgın gibi sana gelmeden iade edersen gelir ama gelirse o işte devlete gidiyor
harbı bunu yapan varsa bilgilendirsin biziHayır hocam şeyden bahsediyorum ben hani bazen şey diyorlarya "ürün sizde kalsın biz para iadesini yapıyor" bu durumda vergi dahil olmak üzere tam fiyat iadesi yapıyorlar. Benim sorduğum soru eğer ürünü onlara geri kargolarsam vergi iadesi yapıyorlarmı?
Kendi tecrübemBu sizin tecrübenizmi yoksa başka birindenmi duydunuz?
hepsini iade ettiler bendeBeyler aranızda temudan ürün alıpta sonradan kargo ile iade yapan varmı acaba? Yapan varsa vergisi iade oluyormu acaba? Yoksa sadece ücret iadesimi yapıyorlar?
Peki iade edilen ücret iade kodu çıkarttığınız sayfadaki ile aynı ücretmiydi?Kendi tecrübem
Kaç gün sürdü iade kargo yapmanızdan itibaren?hepsini iade ettiler bende
temu desteğe yazarsan temu kredisi veriyor 25 tl falangeri ödemelerde banka komisyon kesiyor birde çakallar