hafta sonu iş günü olmadığındandır bişey olmaz zaten sürüyor arada öyle birkaç gün güncellenmesiMerhaba cumartesi gününden beri ürünüm gümrükte takılı geldi hiçbir güncelleme olmadı herhangi bir sıkıntı olur mu
Olmaz yavaş geçiyor bazen benim 1 küsür hafta bekledi .hafta sonu iş günü olmadığındandır bişey olmaz zaten sürüyor arada öyle birkaç gün güncellenmesi
Olmaz yavaş geçiyor bazen benim 1 küsür hafta bekledi .
gümrükten gelmesi ne kadar sürüyor mesela denizlide yaşıyorum ben ortalama kaç günhafta sonu iş günü olmadığındandır bişey olmaz zaten sürüyor arada öyle birkaç gün güncellenmesi
ne parası istiyorlar temudan sipariş verirken bütün vergiler ödenmiyor muHala gümrük tarafından sana ulaşılıp parası istenilmediyse sorun yoktur, yoğunluk falan olabilir belki. Sıkıntı oldup olmadığını sana ulaştıklarında anlarsın zaten.
gümrükte kalınca bir miktar para istiyorlar ki sanmam isticeklerinine parası istiyorlar temudan sipariş verirken bütün vergiler ödenmiyor mu
tamam gelir sorun etme zaten temu sana ne zaman gelceği ile ilgili bir tarih veriyorkendisi 1050 tl vergiyle 1700 tl civarı
Gümrüğü takılırsa eğer yasaya uygun şekilde daha fazla vergi ödemen gerekir ama temu zaten sınırın üzerinde alışverişe izin vermediği için sorun yaşamazsın büyük ihtimalle.ne parası istiyorlar temudan sipariş verirken bütün vergiler ödenmiyor mu
kendısı 1050 tl derken tek ürünmü cunku 27 euro asıyor ve ne zaman sıparıs gectınkendisi 1050 tl vergiyle 1700 tl civarı