28 aralıkta girecekDaha yürürlüğe girmedi değil mi? girmediyse de ne zaman giriyor tahmini?
sanmıyorum hocam aynı kargo firmalarına teslim edileceği, aynı uçakta hareket edecekleri tamamen belirsizPeki ben kendi tc'm ile sipariş versem, bir de annemin tc'si ile komşunun adresi üzerine sipariş versem gümrükte birleşir mi?
Aynı firmaya teslim edilse bile tc ile adres farkı yüzünden birleşmezler değil mi? ailem olduğu için birleştirmek gibi bir saçmalık yaparlar mı diye düşünüyorumsanmıyorum hocam aynı kargo firmalarına teslim edileceği, aynı uçakta hareket edecekleri tamamen belirsiz
vergi dahil olayı nerde paylaşıldı?28 aralıkta girecek
Gümrük sınırlamasına takılan limitleri sipariş veremiyorsunuz zaten temuda uyarı veriyorTemu'dan bir sipariş yapıcam ama en son gelen yurt dışı vergi olayından sonra emin değilim, şu anda hala 1050tl vergisiz limit değil mi? yoksa vergiyle beraber mi 1050 olması lazım
yok hocam sanmıyorum dediğim gibi. ben 2 farklı tc ile kendi evime sipariş etmiştim farklı günlerde gelmişti. ancak birleşmesini isterseniz ürün gümrükten geçtikten sonra kargo firmasını arayıp söyleyebilirsiniz ama birleşmesini istemiyorsanız hiç ses etmeyin zaten aynı tarihte bile gelmeleri muammaAynı firmaya teslim edilse bile tc ile adres farkı yüzünden birleşmezler değil mi? ailem olduğu için birleştirmek gibi bir saçmalık yaparlar mı diye düşünüyorum
birleşmezPeki ben kendi tc'm ile sipariş versem, bir de annemin tc'si ile komşunun adresi üzerine sipariş versem gümrükte birleşir mi?
bilmem ne toplantısında alınmış bi karardı hocam kasımın son haftası duyurdular ve 1 ocaktan itibaren uygulanmaya başlayacak dediler. ama benim 2 tane kargom çoktan gümrükten döndü, bazı gümrük memurları kafasına göre şimdiden uyarlamaya başladılar dikkatli olmanızda fayda varvergi dahil olayı nerde paylaşıldı?