Neler Yeni

Temudaki vergi limiti

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Eren Öz
Temu'dan bir sipariş yapıcam ama en son gelen yurt dışı vergi olayından sonra emin değilim, şu anda hala 1050tl vergisiz limit değil mi? yoksa vergiyle beraber mi 1050 olması lazım

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Mert
Vergi hariç 1050

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Ahmet
Valla vergi dahil muhabbeti çıktı ama geliyor yine de anlamadım sorunsuz :kekw:

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Eren Öz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha yürürlüğe girmedi değil mi? girmediyse de ne zaman giriyor tahmini?

gavanoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
batuhan a
hocam zaten temu o limiti ayarlıyor fazlasını sipariş verdirtmiyor he ama sipariş gelene kadar vergi olayı işlemeye geçerse gümrükten geçer mi bilemiyorum

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Eren Öz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sanmıyorum hocam aynı kargo firmalarına teslim edileceği, aynı uçakta hareket edecekleri tamamen belirsiz
Aynı firmaya teslim edilse bile tc ile adres farkı yüzünden birleşmezler değil mi? ailem olduğu için birleştirmek gibi bir saçmalık yaparlar mı diye düşünüyorum

Reyconjeff

80+ Bronze
28 aralıkta girecek
vergi dahil olayı nerde paylaşıldı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Temu'dan bir sipariş yapıcam ama en son gelen yurt dışı vergi olayından sonra emin değilim, şu anda hala 1050tl vergisiz limit değil mi? yoksa vergiyle beraber mi 1050 olması lazım
Gümrük sınırlamasına takılan limitleri sipariş veremiyorsunuz zaten temuda uyarı veriyor

hamzaersoy

80+ Bronze
Aynı firmaya teslim edilse bile tc ile adres farkı yüzünden birleşmezler değil mi? ailem olduğu için birleştirmek gibi bir saçmalık yaparlar mı diye düşünüyorum
yok hocam sanmıyorum dediğim gibi. ben 2 farklı tc ile kendi evime sipariş etmiştim farklı günlerde gelmişti. ancak birleşmesini isterseniz ürün gümrükten geçtikten sonra kargo firmasını arayıp söyleyebilirsiniz ama birleşmesini istemiyorsanız hiç ses etmeyin zaten aynı tarihte bile gelmeleri muamma

Reyconjeff

80+ Bronze

hamzaersoy

80+ Bronze
vergi dahil olayı nerde paylaşıldı?
bilmem ne toplantısında alınmış bi karardı hocam kasımın son haftası duyurdular ve 1 ocaktan itibaren uygulanmaya başlayacak dediler. ama benim 2 tane kargom çoktan gümrükten döndü, bazı gümrük memurları kafasına göre şimdiden uyarlamaya başladılar dikkatli olmanızda fayda var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,750
Üyeler
163,715
Son üye
Rk64
Top Bottom