Neler Yeni

Temudaki vergi limiti

tkgrafit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kursad
Vergi değil de kargo dahil 30 olmayacak mı?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,221
İsim
Emir
Vergi dahil bir sey paylasilmadi sadece kargo ucreti dahil edilcegi belirtildi

Reyconjeff

80+ Bronze
bilmem ne toplantısında alınmış bi karardı hocam kasımın son haftası duyurdular ve 1 ocaktan itibaren uygulanmaya başlayacak dediler. ama benim 2 tane kargom çoktan gümrükten döndü, bazı gümrük memurları kafasına göre şimdiden uyarlamaya başladılar dikkatli olmanızda fayda var
Kargo ücreti dahil olayı ile karıştırmış olabilirsiniz. Vergi de sipariş limitine dahil olacak diye bir durum olmadı daha henüz.

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Doruk çelik
yok hocam sanmıyorum dediğim gibi. ben 2 farklı tc ile kendi evime sipariş etmiştim farklı günlerde gelmişti. ancak birleşmesini isterseniz ürün gümrükten geçtikten sonra kargo firmasını arayıp söyleyebilirsiniz ama birleşmesini istemiyorsanız hiç ses etmeyin zaten aynı tarihte bile gelmeleri muamma
Benim korkum gümrükte birleşmeleri, farklı tc ama aynı adres diye birleştirmezler değil mi?

hamzaersoy

80+ Bronze
kesin mi 28 aralıkta geleceği?
hayır hocam önceki yanıtlarımı okuyun lütfen. amazondan aldığım 2 yurt dışı ürünü satış fiyatı 28 euro olmasına rağmen gümrükten döndüler. şimdiden uygulamaya başlayanlar da var 2025ten itibaren uygulayacak olanlar da

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Doruk çelik
hayır hocam önceki yanıtlarımı okuyun lütfen. amazondan aldığım 2 yurt dışı ürünü satış fiyatı 28 euro olmasına rağmen gümrükten döndüler. şimdiden uygulamaya başlayanlar da var 2025ten itibaren uygulayacak olanlar da
gümrükte kalırsa ve ya dönerse ödemem gerekmiyor değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,580
Üyeler
166,407
Son üye
Ereilian
Top Bottom