BixiBlake
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 13,967
hocam düzgün kurdum fakat işaretlediğim parça esnemiyorbana düzgün gibi gözüktü foto larda neredeyse tüm kullanım şekillerini yapabilmişsin ya da ben anlayamadım ama dediğim gibi bana düzgün gözüktü
ama 5. fotoğrafta yukarı ya doğru açılmış gözüküyor benmi anlışş görüyorum acaba perspektiften dolayıhocam düzgün kurdum fakat işaretlediğim parça esnemiyor
perspektiften dolayıdır biraz fazla kuvvet uyguladım indi çok şükür ama sabit kalmiyor herhalde sıkıştırmam lazımama 5. fotoğrafta yukarı ya doğru açılmış gözüküyor benmi anlışş görüyorum acaba perspektiften dolayı
Evet konumu güzelce ayarla ve sık, sanırım biraz kalitesiz bir ürün normalde kolaylıkla hareket edip sabit kalması gerekiyor çünkü, ama olsun uyguna almışsın sonuçta.perspektiften dolayıdır biraz fazla kuvvet uyguladım indi çok şükür ama sabit kalmiyor herhalde sıkıştırmam lazım
Esniyor da devasa zor, north bayouda falan da öyle monitörü takınca hareket etmesi daha kolay oluyor ama ciddi güç istiyorhocam düzgün kurdum fakat işaretlediğim parça esnemiyor
lanet olsun sıkışmıyor sürekli yukarı fırlıyor 300 liraya geldi totel iade yaparımEvet konumu güzelce ayarla ve sık, sanırım biraz kalitesiz bir ürün normalde kolaylıkla hareket edip sabit kalması gerekiyor çünkü, ama olsun uyguna almışsın sonuçta.
yt videolarında hiç öyle değil sanki bunu esnetebildim fakat sabit kalmıyor vidayı sıkıyom açıyom yine aynıEsniyor da devasa zor, north bayouda falan da öyle monitörü takınca hareket etmesi daha kolay oluyor ama ciddi güç istiyor
Oyle zaten. Tamamen sıkarsan gevşer. Tamamen açarsan yine gevşer. Ortasını falan bulman lazım.lanet olsun sıkışmıyor sürekli yukarı fırlıyor 300 liraya geldi totel iade yaparım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yt videolarında hiç öyle değil sanki bunu esnetebildim fakat sabit kalmıyor vidayı sıkıyom açıyom yine aynı