Temudan aldığım vesa stant bozuk mu ?

BixiBlake

80+ Gold
Reaksiyon skoru
13,967
Merhaba arkadaşlar Temu'dan monitör standı aldım. Bakiyem olduğu için ucuza geldi yoksa TR'den alırdım.
Ayak kısmını kurdum fakat üst parça kısmını aşağı yukarı oynatamıyorum vidaları sağ sol her tarafa döndürdüm olmuyor. Bozuk mu ürün?

1756561815971.webp1756561828982.webp1756561836381.webp1756561845573.webp1756561850803.webp1756561855975.webp

bana düzgün gibi gözüktü foto larda neredeyse tüm kullanım şekillerini yapabilmişsin ya da ben anlayamadım ama dediğim gibi bana düzgün gözüktü

bana düzgün gibi gözüktü foto larda neredeyse tüm kullanım şekillerini yapabilmişsin ya da ben anlayamadım ama dediğim gibi bana düzgün gözüktü
hocam düzgün kurdum fakat işaretlediğim parça esnemiyor

ama 5. fotoğrafta yukarı ya doğru açılmış gözüküyor benmi anlışş görüyorum acaba perspektiften dolayı
perspektiften dolayıdır biraz fazla kuvvet uyguladım indi çok şükür ama sabit kalmiyor herhalde sıkıştırmam lazım

perspektiften dolayıdır biraz fazla kuvvet uyguladım indi çok şükür ama sabit kalmiyor herhalde sıkıştırmam lazım
Evet konumu güzelce ayarla ve sık, sanırım biraz kalitesiz bir ürün normalde kolaylıkla hareket edip sabit kalması gerekiyor çünkü, ama olsun uyguna almışsın sonuçta.

hocam düzgün kurdum fakat işaretlediğim parça esnemiyor
Esniyor da devasa zor, north bayouda falan da öyle monitörü takınca hareket etmesi daha kolay oluyor ama ciddi güç istiyor

Evet konumu güzelce ayarla ve sık, sanırım biraz kalitesiz bir ürün normalde kolaylıkla hareket edip sabit kalması gerekiyor çünkü, ama olsun uyguna almışsın sonuçta.
lanet olsun sıkışmıyor sürekli yukarı fırlıyor 300 liraya geldi totel iade yaparım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Esniyor da devasa zor, north bayouda falan da öyle monitörü takınca hareket etmesi daha kolay oluyor ama ciddi güç istiyor
yt videolarında hiç öyle değil sanki bunu esnetebildim fakat sabit kalmıyor vidayı sıkıyom açıyom yine aynı

lanet olsun sıkışmıyor sürekli yukarı fırlıyor 300 liraya geldi totel iade yaparım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yt videolarında hiç öyle değil sanki bunu esnetebildim fakat sabit kalmıyor vidayı sıkıyom açıyom yine aynı
Oyle zaten. Tamamen sıkarsan gevşer. Tamamen açarsan yine gevşer. Ortasını falan bulman lazım.

hallettim arkadaşlar teşekkür ederim monitörü takıp ayarlamak lazımmış

Geri