Neler Yeni

Çözüldü✓ Temu'dan Aula F75 Klavye Alayım mı ?

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Selamün aleyküm, hayırlı günler dilerim. Temu, Aliexpress bilmem başka bi firma olsun buralardan hiç alışveriş yapmadım. Malum şimdi fiyat sınırıda geldi. Öncelikle bu klavye iyi midir diye soracam da benim kullandığım klavyenin yanında zaten harika birşeydir. O yüzden "bir sıkıntı yaşar mıyım ?" diye sormaya geldim. Bir kere yurt dışından ürün almıştım, ürünün fotoğrafını yollamışlardı 😂. Ürün linkini de atıyım baaari.

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
392
İsim
Arnold Ciwardagexer
Selamün aleyküm, hayırlı günler dilerim. Temu, Aliexpress bilmem başka bi firma olsun buralardan hiç alışveriş yapmadım. Malum şimdi fiyat sınırıda geldi. Öncelikle bu klavye iyi midir diye soracam da benim kullandığım klavyenin yanında zaten harika birşeydir. O yüzden "bir sıkıntı yaşar mıyım ?" diye sormaya geldim. Bir kere yurt dışından ürün almıştım, ürünün fotoğrafını yollamışlardı 😂. Ürün linkini de atıyım baaari.

Yaşamazsınız. O fotoğrafını gönderdikleri ürünün açıklamasına muhtemelen yazmışlardır siz dikkat etmemişsinizdir. Klavye için youtube incelemelerine bakın.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Tuğra

dostum kafan rahat olsun alabilirsin aldıgın şeylerin vergisiz toplam fiyatı 1070 tl yi geçmesin hiçbirşey olmaz.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,745
İsim
Emir
Tabii ki alınır.Yetkili satıcı oldugu icin bir sorun olmaz.Oluesa temu para iadesi(vergisiyle) yapıyor.Klavyenin kendi sitesinde fiyati 60dolar haberiniz olsun.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaşamazsınız. O fotoğrafını gönderdikleri ürünün açıklamasına muhtemelen yazmışlardır siz dikkat etmemişsinizdir. Klavye için youtube incelemelerine bakın.
Evet yazıyormuştu, taklaya gelmişiz. Eyvallah dost.
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum kafan rahat olsun alabilirsin aldıgın şeylerin vergisiz toplam fiyatı 1070 tl yi geçmesin hiçbirşey olmaz.
Eyvallah psikolojik destek için.

Tabii ki alınır.Yetkili satıcı oldugu icin bir sorun olmaz.Oluesa temu para iadesi(vergisiyle) yapıyor.Klavyenin kendi sitesinde fiyati 60dolar haberiniz olsun.
Oneymiş öle çökelim bari bitane. Eyvallah hocam.

Peeeekiii bi sorum daha olsun. Bu ürünün yanında şöyle ucuz yollu işe yarar bir şey öneriniz olur mu acaba ? Herhangi bir şey.

Son düzenleme:

SamiPRE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Sami Yusuf Aksu
İndiriminiz varmı yoksa ben size veriyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Andaç
Benim siparişim toplamda 1110 tl tuttu, 30 euro altı gözüküyor ama. Bir problem yaşar mıyım?

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Tuğra
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Andaç
1070 i her türlü geçiyor ama, nasıl bir çözüm bulabilirim buna? sepetinize hangi ürünleri ekleyerek sipariş ettiniz?

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Andaç
Şöyle bir durum var ki ben sepetimi vergi dahil 1070 tl altına düşüremiyorum, halihazırda siparişim vardı 1110 tl vergi dahil, fakat iptal ettim sıkıntı olur diye.

Top Bottom