Çözüldü✓ Temu'dan Aula F75 Klavye Alayım mı ?

Emirkanyvs

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,213
Selamün aleyküm, hayırlı günler dilerim. Temu, Aliexpress bilmem başka bi firma olsun buralardan hiç alışveriş yapmadım. Malum şimdi fiyat sınırıda geldi. Öncelikle bu klavye iyi midir diye soracam da benim kullandığım klavyenin yanında zaten harika birşeydir. O yüzden "bir sıkıntı yaşar mıyım ?" diye sormaya geldim. Bir kere yurt dışından ürün almıştım, ürünün fotoğrafını yollamışlardı 😂. Ürün linkini de atıyım baaari.

Selamün aleyküm, hayırlı günler dilerim. Temu, Aliexpress bilmem başka bi firma olsun buralardan hiç alışveriş yapmadım. Malum şimdi fiyat sınırıda geldi. Öncelikle bu klavye iyi midir diye soracam da benim kullandığım klavyenin yanında zaten harika birşeydir. O yüzden "bir sıkıntı yaşar mıyım ?" diye sormaya geldim. Bir kere yurt dışından ürün almıştım, ürünün fotoğrafını yollamışlardı 😂. Ürün linkini de atıyım baaari.

Yaşamazsınız. O fotoğrafını gönderdikleri ürünün açıklamasına muhtemelen yazmışlardır siz dikkat etmemişsinizdir. Klavye için youtube incelemelerine bakın.

dostum kafan rahat olsun alabilirsin aldıgın şeylerin vergisiz toplam fiyatı 1070 tl yi geçmesin hiçbirşey olmaz.

Tabii ki alınır.Yetkili satıcı oldugu icin bir sorun olmaz.Oluesa temu para iadesi(vergisiyle) yapıyor.Klavyenin kendi sitesinde fiyati 60dolar haberiniz olsun.

Yaşamazsınız. O fotoğrafını gönderdikleri ürünün açıklamasına muhtemelen yazmışlardır siz dikkat etmemişsinizdir. Klavye için youtube incelemelerine bakın.
Evet yazıyormuştu, taklaya gelmişiz. Eyvallah dost.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum kafan rahat olsun alabilirsin aldıgın şeylerin vergisiz toplam fiyatı 1070 tl yi geçmesin hiçbirşey olmaz.
Eyvallah psikolojik destek için.

Tabii ki alınır.Yetkili satıcı oldugu icin bir sorun olmaz.Oluesa temu para iadesi(vergisiyle) yapıyor.Klavyenin kendi sitesinde fiyati 60dolar haberiniz olsun.
Oneymiş öle çökelim bari bitane. Eyvallah hocam.

Peeeekiii bi sorum daha olsun. Bu ürünün yanında şöyle ucuz yollu işe yarar bir şey öneriniz olur mu acaba ? Herhangi bir şey.

Son düzenleme:
Benim siparişim toplamda 1110 tl tuttu, 30 euro altı gözüküyor ama. Bir problem yaşar mıyım?

1070 i her türlü geçiyor ama, nasıl bir çözüm bulabilirim buna? sepetinize hangi ürünleri ekleyerek sipariş ettiniz?

Şöyle bir durum var ki ben sepetimi vergi dahil 1070 tl altına düşüremiyorum, halihazırda siparişim vardı 1110 tl vergi dahil, fakat iptal ettim sıkıntı olur diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,421
Üyeler
183,997
Son üye
Teba
Geri