Neler Yeni

Tenda U18 ax1800 adaptör alınır mı?

F4T1H55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Fatih süleyman Şahin
Bütçe
700
Merhaba ben yeni türknet gigafiber paketine geçtim modem vs wifi 6 destekli lakin bilgisayarımda bu hızı karşılaşayacak bir adaptör yok bu yüzden biraz araştırdım fp olarak tenda U18 ax1800 wifi 6 adaptörünü buldum sizce bu adaptör ile 400 ila 800 gibi hızları görebilir miyim kablosuz şekilde?

Geçen hafta kuponla 500 liraya aldım köşeye attım lazım olacak bir kaç aya kadar ama henüz açmadım bile kutusunu. Wifi 6 en ucuz adaptör sanırım buydu. Tenda eskinin markası. Sorun olmayacağını düşünüp aldım bakalım.

F4T1H55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Fatih süleyman Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçen hafta kuponla 500 liraya aldım köşeye attım lazım olacak bir kaç aya kadar ama henüz açmadım bile kutusunu. Wifi 6 en ucuz adaptör sanırım buydu. Tenda eskinin markası. Sorun olmayacağını düşünüp aldım bakalım.
Valla hocam bende almayı düşünüyorum özelliklerini inceledim gayet güzel görünüyor bende şuan alırsam kuponla 500 e gelicek yine burda da alan kullanan varmı bı sorayım dedim

Valla hocam bende almayı düşünüyorum özelliklerini inceledim gayet güzel görünüyor bende şuan alırsam kuponla 500 e gelicek yine burda da alan kullanan varmı bı sorayım dedim
Ben de senin gibi araştırdım ama 1 tane alışveriş yorumu dışında göremedim herhangi bir bilgi. Wifi 5 adaptörlerin bile çoğu bundan pahalı idi. Çoğu da bilindik marka değildi. Yabancı kaynaklardaki hız testlerine bakıp aldım hocam.

F4T1H55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Fatih süleyman Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de senin gibi araştırdım ama 1 tane alışveriş yorumu dışında göremedim herhangi bir bilgi. Wifi 5 adaptörlerin bile çoğu bundan pahalı idi. Çoğu da bilindik marka değildi. Yabancı kaynaklardaki hız testlerine bakıp aldım hocam.
Benimde aynı şekil. Eyvallah hocam sağ olasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom